SC Apollo Ecoterm SRL ar putea să se ocupe de serviciile publice din Medgdia

902

Articole de la același autor

Consiliul Local Medgidia se întrunește luni, începând cu ora 18.00, într-o nouă ședință ordinară, având pe ordinea de zi o serie de proiecte de importanță majoră pentru locuitorii de aici.
La inițiativa primarului Marian Iordache, aleșii urmează să aprobe înființarea societății comerciale de interes public local S.C. "APOLLO ECOTERM" S.R.L. Medgidia prin reorganizarea pe cale administrativă a Direcției de Servicii Publice.
Tot luni, aleșii se vor pronunța și asupra modificării organigramei și statului de funcții aparținând Primăriei Medgidia.
De asemenea, consilierii vor stabili reprezentații forului legislativ local în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Medgidia.
Ei vor putea aduce completări și la H.C.L. nr.49/2010 (de aprobare a transmiterii în folosință gratuită pe durata executării construcțiilor, către A.N.L. a terenului în suprafață de 2502 metri pătrați situat în Medgidia, str. Industriei), așa cum se precizează într-un comunicat de presă transmis de către Primăria Medgidia.
Pe ordinea de zi, a fost înscris și un proiect de hotărâre privind aprobarea alocării sumei de 400.000 lei reprezentând contribuția Consiliului Local Medgidia la bugetul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Medgidia, pentru perioada 01.09.2010 – 31.12.2010.
În plus, vor fi supuse votului o serie de proiecte ce vizează mai multe imobile din municipiu, precum și concesionarea a două loturi de teren în vederea amenajării unei parcări.
La finalul ședinței, reprezentanții Poliției Comunitare din Medgidia vor prezenta raportul de activitate al instituției pe trimestrul al doilea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9216 secunde