Scandal la ședința de Consiliu Local din Mangalia

353

Articole de la același autor

Consilierii locali din Mangalia s-au întâlnit, ieri, în cadrul unei ședințe ordinare. În cadrul acesteia, s-a luat în discuție și proiectul de hotărâre ce viza schimbarea din funcția de consilier local a lui Viorel Oleniuc, fost membru PNL, exclus din partid în urmă cu aproximativ o lună de zile.
În urma votului din Consiliul Local Mangalia, Viorel Oleniuc a pierdut calitatea de consilier local. Teoretic, în locul lui ar fi trebuit să fie numit un alt liberal, profesorul Sorin Mihai.
După acest punct de pe ordinea de zi, lucrurile au reintrat în cunoscuta rutină de la Mangalia, adică injurii, icnete și discuții inutile. Mai mult, plictisiți de atmosfera de scandal, unii consilieri au plecat, refuzând să mai participe la acest circ.
Drept urmare, deși în cadrul acestei ședințe ar fi trebuit să se ia în discuție și numirea liberalului Sorin Mihai pe funcția de consilier, acest lucru nu s-a mai putut întâmpla, din lipsă de cvorum. În consecință, această formalitate a fost amânată pentru următoarea ședință de Consiliu Local, până atunci, Consiliul Local din Mangalia fiind alcătuit din 18 consilieri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Iunie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cad primele capete în PDL-ul lui Chiru
Pagina a fost generata in 1.6794 secunde