SCANDAL la UDTTMR

392
1

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Uniunii Democrate a Turco-Tătarilor Musulmani din România își alege astăzi noul președinte și Consiliul de filială.

Mai multe persoane se află în aceste momente în fața sediului UDTTMR, printre aceștia aflându-se și membrii fondatori ai formațiunii. Aceștia reclamă faptul că li se neagă accesul în sediu, deși inițial au fost convocați pentru a-și exercita dreptul la vot. Motivul invocat pentru a nu fi lăsați să intre în sediu este acela că nu s-ar afla pe listele de votanți.

Oamenii susțin că listele au fost modificate, fiind admise numai 100 de persoane cu drept de vot, criteriile pentru desemnarea acestora fiind necunoscute.

Întrucât reprezentanții uniunii se așteptau ca în urma întocmirii listelor nominale să existe discuții, aceștia au contractat o firmă de pază căreia i s-au încredințat listele cu numele celor cu drept de vot.

Cei prezenți la sediul UDTTMR nu cunosc nici măcar numele celor care și-au depus candidaturile pentru șefia formațiunii. Pe surse s-a aflat însă că în cursă au existat inițial șapte sau opt candidați, dintre care cinci și-au retras ulterior candidaturile. Actualii candidați pentru președinția UDTTMR sunt Omer Kenan, Menabit Ainur și Elvis Ismail.

Nimeni din conducerea uniunii nu a dorit să iasă pentru a sta de vorbă cu oamenii nemulțumiți sau cu jurnaliștii. 

Comentează știrea

dogan iusuf
29 aprilie 2012
clica de agronomi

Au un tupeu fantastic.Ieri la adunarea Generala pentru alegeri a filialei cta nu au fost lasati de jandarmi sa intre in sediul Udttmr decat unii,tatari sau nu,de pe o lista de 152 de persoane,jandarmii chemati de "organizatori" controlau si rupeau biletele de intrare.Acestia nu si-au inteles misunea,ei cel mult,stand dincolo de gardul Udttmr si sa intervina numai daca sunt incidenteMembrii fondatori din 1990 ,cati am mai ramas am stat la sa ca hotii din inant si-au facut mendrele,inca o data,aalegandu-se intre ei,cm se intampla de 22 ani.Toate acestea cu ajutorul autoritatilor,jandarmii fiind ultimii cronologic.De cateva saptamani UDTTMR este obiectl de cercetare al Curtii de conturi si al Garzii Financiare,nu exista la Udttmr cheltuieli corecte,numai furaciuni.Alesul presedinte al filialei CTA este un fost tractorist din sudul Dobrogei,acum mare transportator,proprietar al EVREN cu toate rudele la supt bani de la Uniune,educatore urata si lacoma,proprietara de gradinita privavata,consiliera laPrimarie sa la judet

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 27 Aprilie 2012
Stire din Politică-Administrație : UDMR susține alegerile anticipate
Vineri, 27 Aprilie 2012
Stire din Politică-Administrație : PDL nu va nominaliza premier
Vineri, 27 Aprilie 2012
Stire din Politică-Administrație : "Am fost onorat să conduc Guvernul"
Pagina a fost generata in 1.5592 secunde