SCHIMBĂRI PE LISTELE PDL CONSTANȚA / Tănase Barde ar putea candida la Senatul României

1447
5
SCHIMBĂRI PE LISTELE PDL CONSTANȚA / Tănase Barde ar putea candida la Senatul României - tanasebardesc1-1350842130.jpg

Articole de la același autor

În tabăra democrat-liberalilor constănțeni încă domnește incertitudinea privind candidații pentru alegerile parlamentare. Lista prezentată în urmă cu o săptămână a suferit deja câteva modificări și nimeni nu mai este sigur până ce candidaturile nu vor fi înregistrate. 


Așa se face că fostul deputat în legislatura 1996-2000 al Convenției Democratice, Tănase Barde, ar putea reveni în viața politică. Exclus din PDL în urmă cu patru ani, dar bun prieten cu președintele PDL Vasile Blaga, Tănase Barde ar vrea să intre, din nou, în viața politică activă. Și nu oricum, ci direct pe ușa din față, în aplauzele tuturor. În consecință, sforile trase și simpatia pe care Blaga o are pentru el i-ar putea aduce o candidatură pe Colegiul 2 Senat. 
O altă apariție venită pe traiectoria de la centru este candidatura fostului  secretar de stat în Ministerul Economiei și fost șef al Enel Dobrogea, Tudor Șerban, apropiat al lui Adriean Videanu. În urma înțelegerilor, Tudor Șerban ar putea candida din partea PDL pe Colegiul 3 Camera Deputaților care, până nu de mult, îi fusese atribuit lui Stelian Gima. La rândul lui, Gima urmează să facă schimb de colegiu cu o colegă de partid. 
O altă modificare a listei PDL este cea privind candidatura actualului primar al comunei Castelu, Nicolae Anghel. El fusese desemnat ca și candidat pentru Colegiul 2 Senat, însă a refuzat să intre în competiție cu actualul senator al PSD Nicolae Moga. În consecință, în urma unor îndelungi negocieri purtate cu colega sa de partid Camelia Pleșca, el va candida pe Colegiul 2 Camera Deputaților unde, din partea USL, se va lupta cu actualul deputat Mihai Lupu de la PNL. 


În altă ordine de idei, o altă schimbare pe listele prezentate inițial este cea de pe Colegiul 7, unde ar fi trebuit să candideze Corina Gheorghe. Zilele trecute, ea și-a anunțat retragerea, urmând ca locul ei să fie completat de altcineva. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

kristy
22 octombrie 2012
hotul

Iata ca tupeul hotului , nu are margini ; acest barde , ar trebuii sa stea la puscarie , nu in parlament . Daca va fi pe liste , rahatii astia de la ARD , nu vor avea niciun parlamentar la Constanta si cred ca cel mult 5-6 , in toata tara.

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

gigi
25 octombrie 2012
tanase barde

cu siguranta cei care fac comentarii negative nu-l cunosc personal. E un om potrivit pentru politica. Evident cei nebagati in seama in ciuda eforturilor lor,nu pot decat sa arunce cu pietre. E singurul lucru pe care il pot face. Niste incapabili

c. neagoe
26 octombrie 2012
Iar pe lista ?

Nu cred ca prietenia cu domnul Blaga , va ajuta ca Tanase Barde sa redevina parlamentar . Cred ca doar contributia financiara a primat . Pai cine sa-l mai voteze pe Barde in Constanta dupa tot jaful facut impreuna cu locotenentii : Anghel Panait , Ovidiu Furnica si Matroz la Tulcea , carora le dicta cum sa imparta averea Constantei si Tulcei ? Cred ca prezenta lui Barde pe lista ARD , face sa scada increderea alegatorilor in ARD. Fac o previziune : s-ar putea ca ARD-ul , sa aiba un singur parlamentar la Constanta , domnul profesor Andrei Gheorghe .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3656 secunde