Se lasă cu sancţiuni în PSD. Decebal Făgădău, schimbat de la conducerea Ligii Aleşilor Locali

1023
Se lasă cu sancţiuni în PSD. Decebal Făgădău, schimbat de la conducerea Ligii Aleşilor Locali - decebalfagadaupresedintepsdmunic-1601911640.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că în următoarele zile vor exista discuții cu organizațiile partidului în care vor fi analizate rezultatele de la locale. Ciolacu spune că „este posibil” să mai fie și alte schimbări în structurile PSD. Luni, liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan și președintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, au fost îndepărtați din funcție. De asemenea, și Viorica Dăncilă a fost înlocuită de la șefia organizației de femei.


„Am decis anumite schimbări în structura partidului. De astăzi, președinte interimar OFSD este Doina Federovici, primul președinte de CJ din partea PSD. La organizația Giurgiu domnul Bădălău s-a retras și a fost înlocuit cu domnul Mina. La Vrancea am preluat eu interimar șefia organizației Vrancea. De la Liga Aleşilor Locali a fost schimbat domnul Făgădău, care nu a luat un nou mandat, cu domnul Cristian Gentea, noul primar al Piteștiului. În următoarele trei zile voi avea întâlniri cu toți președinții de organizații și vom face analize și este posibil să mai vină și alte schimbări la următoarea ședință”, a anunțat Marcel Ciolacu, la finalul ședinței CPN.


Președintele PSD a explicat și care a fost motivul pentru care a decis să îl înlocuiască pe Marian Oprișan, care a refuzat să demisioneze.


„Am avut discuții cu anumiți lideri să nu candideze pentru că cifrele arătau că vor pierde. Și-au asumat alte păreri care nu au dus la câștig”, a spus Ciolacu.


Marian Oprișan a pierdut la alegerile de pe 27 septembrie pentru șefia Consiliului Județean Vrancea, însă în ședința CPN al PSD acesta a susținut că a obținut un rezultat bun în județ, unde PSD ar urma să își asigure alături de ALDE majoritatea în Consiliul Județean.
Totodată, după cum se ştie, la alegerile din 27 septembrie, Decebal Făgădău a pierdut Primăria Constanţa. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8396 secunde