Se strâng semnături pentru susținerea campaniei "Aducem Basarabia Acasă"

66

Articole de la același autor

Începând de ieri, Asociația Tinerilor pentru România, se alătură strângerii de semnături de susținere, din cadrul campaniei "Aducem Basarabia Acasă". 

Prin această campanie, se dorește depunerea unei inițiative legislative în Parlament, privind statutul cetățenilor Republicii Moldova, pe teritoriul României. 

Proiectul de lege, dincolo de implicațiile sale politice, privește dezvoltarea comună culturală, educațională, socială și economică a cetățenilor din cele două state, precum și alte aspecte: obținerea mai ușoară a vizelor de către românii de peste Prut (acum au nevoie de 500 euro într-un cont bancar și invitație) și înființarea în subordinea primului ministru a unei instituții care să trateze Republica Moldova ca o prioritate națională.

Potrivit organizatorilor, această campanie, poate fi considerată și un pas pentru unirea fraților români, de-a dreapta și de-a stânga Prutului.

În consecință, Asociația Tinerilor pentru România alături de membri ai "Acțiunea 2012", împreună cu echipe de voluntari, vă așteaptă în Parcul Tăbăcărie din Constanța, pentru a semna Pentru Basarabia.

Pentru depunerea proiectului, sunt necesare 100.000 de semnături valide la nivel național. 

Cei care doresc să se implice în această acțiune, și doresc nu numai să semneze, dar să se alăture și echipelor de voluntari, sunt rugați să sune la nr. de telefon: 0722.733.435, sau să trimită un e-mail la [email protected] .

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4295 secunde