"Secretele" lui Dan Diaconescu, ținute sub cheie de Mariana Ciuciuleacă

1393
Gheorghe Slabu a preluat conducerea Partidului Poporului de la Constanța, însă nu și documentele filialei județului Constanța care se află sub cheie la fosta președintă Mariana Ciuciuleacă.
Deși, în mod normal, după ce și-a dat demisia ar fi trebuit să predea și arhiva cu documente, Mariana Ciuciuleacă nu a făcut, încă, acest lucru.
Printre alte necunoscute, din această cauză, noua conducere nici nu știe cu exactitate câți membri are Partidul Poporului în județul Constanța. "Apreciem să fie în jur de 10-12 mii de membri. Toate documentele au rămas la Mariana Ciuciuleacă și sperăm să le recuperăm cât mai curând", a precizat Gheorghe Slabu.
Comitetul de Inițiativă al Partidului Poporului - filiala Constanța a organizat o întâlnire cu mai mulți membri constănțeni. La eveniment, au fost prezenți membrii conducerii județene Constanța, președintele Partidului Poporului din România, Simona Man, cât și secretarul general al partidului, Radu Popa.
În cadrul întrunirii, s-a stabilit ca noul președinte al Partidului Poporului la Constanța să fie Gheor-ghe Slabu. Pentru moment, acesta a fost numit interimar, urmând ca, după înregistrarea partidului la Tribunal, să se facă alegeri. Pe lângă numirea lui Gheorghe Slabu ca pre-ședinte interimar la Partidul Poporului, filiala Constanța, în cadrul întâlnirii cu cei de la Centru au mai fost stabiliți membrii comitetului conducerii județene. Astfel, Ion Radu va fi secretar județean, iar președintele Colegiului 4, Stere Beca, a fost numit vicepreședinte. Gabriel Candidatu a fost numit președinte la Colegiul 1, Victor Cruceru, președinte la Colegiul 2, Gabriel Mascaș - președinte la Colegiul 3, Nicolae Viereanu - președinte la Colegiul 5, Gheorghe Geacarel - președinte la Colegiul 6, Ștefan Niculescu - președin-
te la Colegiul 7. Din comitetul de la Constanța mai fac parte, compozitorul Dumitru Lupu, Gheorghe Cristea, Nicoleta Pavel, Daniel Gavrilă și Jeni Areco.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2207 secunde