Ședință de guvern. Ce figurează pe ordinea de zi

116
Ședință de guvern. Ce figurează pe ordinea de zi - ptu4mczoyxnoptiyotrmzdgwyjcxowvl-1545983812.jpg
Guvernul se reunește, vineri, într-o nouă ședință, probabil ultima din acest an, pe ordinea de zi anunțată fiind trecute un proiect de lege și mai multe proiecte de hotărâri, însă nu și proiectul bugetului de stat pentru anul 2019. Ședința de Guvern de vineri este programată să înceapă la ora 13:00, în condițiile în care la ora 12:00 este programată ședința CSAT.



Pe ordinea de zi transmisă de Guvern apare un proiect de lege pentru acceptarea Deciziei Consiliului (EU, Euratom) 2018/994, adoptată la Bruxelles, la 13 iulie 2018, de modificare a Actului privind alegerea membrilor Parlamentului European prin vot universal direct, anexat la Decizia 76/787/CECO, CEE, Euratom a Consiliului din 20 septembrie 2018.


De asemenea, mai sunt câteva proiecte de hotărâri, între care una vizând inventarul pentru un imobil administrat de Ministerul Afacerilor Interne - Unitatea Militară 0854 Fălticeni, una privind darea în administrarea Ministerului Afacerilor Interne - Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dunărea" al județului Brăila a unui imobil trecut în proprietatea publică a statului și una privind trecerea unei construcții aflate în administrarea Ministerului Afacerilor Interne - Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Mihail Grigore Sturza" al județului Iași, din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia, în vederea scoaterii din funcțiune, casării și valorificării.

Proiectele de acte normative și documentele de politici publice incluse pe agendă pot suferi unele modificări în urma dezbaterilor din cadrul ședinței, menționează Guvernul.

Proiectul bugetului de stat pentru anul 2019 încă nu a fost adoptat de Guvern pentru a fi trimis Parlamentului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.927 secunde