Ședința de vineri a PSD ar putea fi amânată

65
Ședința de vineri a PSD ar putea fi amânată - psdsedintazgonea-1390915581.jpg

Articole de la același autor

Ședința de vineri a conducerii PSD ar putea fi amânată din cauza vremii nefavorabile, o decizie de reprogramare a acesteia urmând să fie luată de președintele PSD, Victor Ponta, a declarat președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.


"Din punct de vedere al capacității colegilor de a ajunge din teritoriu la ora convenită, e foarte greu. Am avut o discuție cu domnul prim-ministru Victor Ponta și am adus argumentele necesare. Sunt zone în care nu poți să ajungi efectiv. Eu cred că este important ca Guvernul să lucreze la fel de eficient cum a lucrat în ultimele zile și toți actorii importanți, instituțiile publice să depună eforturi astfel încât căile rutiere și liniile aeriene să fie capabile să-și îndeplinească rolul", a spus Zgonea la un simpozion consacrat Zilei Europene a Protecției Datelor. 


În ce privește reprogramarea ședinței de vineri, el a spus că va fi o decizie pe care o va lua președintele partidului, Victor Ponta, împreună cu colegii, cu președintele executiv, cu secretarul general și în funcție de starea vremii. Pe de altă parte, el și-a exprimat speranța ca parlamentarii să poată veni la Camera Deputaților pe data de 3 februarie. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2704 secunde