Ședință ordinară la Mangalia

107
Ședință ordinară la Mangalia - mangaliacl-1369918932.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali ai Mangaliei se vor reuni, vineri, 31 mai, începând cu ora 16.00, într-o ședință ordinară pentru a dezbate mai multe proiecte de interes local. Pe ordinea de zi sunt înscrise spre adoptare mai multe proiecte de hotărâre cu caracter administrativ și social. 




Dintre acestea amintim proiectul privind transmiterea în folosință gratuită, de către CL Mangalia a unei suprafețe de teren din domeniul privat al municipiului pentru construirea de locuințe pentru tineri, pe toată durata executării construcției, către Agenția Națională pentru Locuințe. De asemenea, pe ordinea de zi mai figurează un proiect, care vizează aprobarea strategiei de tarifare 2014-2020 pentru RAJA Constanța, precum și proiectul privind aprobarea Regulamentului serviciului de alimentare cu apă și canalizare în unitățile administrativ-teritoriale.


Alte proiecte dezbătute în cadrul ședinței ordinare se referă la aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a agenților economici care desfășoară activități de colectare a deșeurilor feroase și neferoase, precum și la modificarea HCL nr. 131/2012 privind aprobarea taxelor și impozitelor locale pentru anul financiar 2013. În cadrul aceleiași întruniri a CL, se va dezbate  proiectul privind aprobarea execuției bugetare aferentă anului 2012, dar și modificarea HCL nr. 224/2013 privind aprobarea regulamentului care vizează desfășurarea activității agenților economici. Totodată, consilierii locali vor supune spre apobare înființarea unui Consiliu Consultativ Cetățenesc și a Regulamentului de organizare și funcționare a CCC. Pe ordinea de zi a ședinței, se află și proiectele de hotărâre privind aprobarea acordării post-mortem a titlurilor de "Cetățeni de Onoare" ai municipiului Mangalia, defuncților Cișmașu Florin-Claudiu și Ninu Constantin, care și-au pierdut viața în tragicul accident de la Tuzla petrecut la data de 5 iulie 2010.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3228 secunde