Șefii deconcentratelor, chemați la raport la Colegiul Prefectural

256
Șefii deconcentratelor, chemați la raport la Colegiul Prefectural - colegiulprefectural-1495558024.jpg

Articole de la același autor

Reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Adrian Nicolaescu, organizează, astăzi, de la ora 13.00, Colegiul Prefectural. Acțiunea va avea loc în sala de ședințe a Prefecturii Constanța.

Pe ordinea de zi se află mai multe probleme ce vor fi dezbătute. Astfel, se va vorbi despre evoluția principalilor indicatori statistici ai județului Constanța, situația urmând să fie prezentată de Monica Constantin, director executiv la Direcția Județeană de Statistică Constanța.

Totodată, cei prezenți vor discuta despre implementarea Programului Național pentru promovarea voluntariatului, a educației civice și a implicării sociale în parteneriat cu Inspectoratul Școlar. Se va supune atenției promovarea culturii și activităților vocaționale prin tabere tematice organizate în centrele de agrement pentru tineret aparținând Ministerului Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, situația urmând să fie prezentată de Mariana Solomon, director executiv al DJST Constanța.

În plus, în cadrul Colegiului Prefectural se vor dezbate actualele aspecte ale activității Direcției pentru Agricultură a Județului Constanța, la întâlnire urmând să fie prezent și directorul executiv adjunct al direcției respective, Mihaela Șonel.

Stadiul actual de implementare a Programului Național de Reabilitare a Infrastructurii de Irigații și informarea privind activitățile care se vor desfășura în baza planului general de măsuri pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului pe timpul sezonului estival sunt alte două probleme ce se vor discuta la Colegiul Prefectural. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5125 secunde