Gheorghe Dragomir:

"Șeful Executivului este conștient de subfinanțarea sistemului de sănătate"

124
1

Articole de la același autor

Copreședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, comentează, în declarația politică susținută, săptămâna trecută, în plenul Camerei Deputaților, decizia premierului Victor Ponta de a se opera la genunchi în Turcia.

"Exact în ziua în care era așteptat la audieri la DNA, premierul Victor Ponta a plecat să se opereze la genunchiul stâng, în Turcia, deși ortopezii afirmă că operația era una ușoară, neobliga-torie și uzuală și în România", a afirmat deputatul Gheorghe Dragomir.

El a mai susținut că decizia de a se opera în străinătate, și nu într-un spital românesc, arată că șeful Executivului este conștient de subfinanțarea sistemului de sănătate autohton.

"Încrederea în personalul nostru me-dical este zero. Astfel spus, în cei trei ani de când se află la guvernare, PSD nu a făcut nimic pentru a remedia condițiile din sistemul sanitar și a-i stimula pe medici să rămână să profeseze în țară. Anual se fac reforme, se implementează câte un program, iar rezultatul este același: spitalele nu au medicamente, nici aparatură performantă, iar medicii părăsesc România pentru a profesa în străinătate din cauza salariilor derizorii", a mai adăugat Dragomir.

De asemenea, parlamentarul PNL de Constanța l-a îndemnat pe premierul Victor Ponta să găsească soluții pentru remedierea problemelor din sistemul de sănătate românesc. 

Comentează știrea

ath
22 iunie 2015
Gheorghe catre analfabeti:

In armata populara veche,soldatii aveau obligatia sa citeasca ziarul partidului.In procesul de instruire militara erau planificate ore speciale de educatie socialista.Se ivise o problema.Mai ales prin anii '50-'60, in armata exista un numar foarte mare de soldati analfabeti.Pentru ei s-a infiintat o functie de cititor de ziare, numita "Cititor cu voce tare".Era un "job" platit din banii clasei muncitoare.Gheorghe Dragomir ,mare liberal,este cititorul nostru de ziare.Baiatul asta(Gheorghe) rasfoieste presa centrala,se informeaza intr-o zi si a doua zi ne citeste ziarele de la Bucuresti.Gheorghe Dragomir,mare liberal,este "cititorul cu voce tare" platit de "poporul liberal".Glasul Partidului Liberal trebuie sa ajunga pana la ultimul "analfabet" al Constantei.Asa se face ca desteptul nostru(Gheorghe),caporalul partidului,intelectualul,singurul care stie carte in Constanta,ne citeste ce am citit noi,"analfabetii", in urma cu 2-3 zile.Sa ne traiti don caporal Gheorghe ! Pretiosule !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4651 secunde