Senatorii mai pot formula amendamente la noul Cod Rutier până vineri

121
Senatorii mai pot formula amendamente la noul Cod Rutier până vineri - senatoriimaipotformula-1391596114.jpg

Articole de la același autor

Senatorii mai pot formula amendamente la noul Cod Rutier până vineri, potrivit deciziei membrilor Comisiilor juridică, pentru administrație și apărare.
Membrii comisiilor au respins, marți, propunerea senatorului PNL Dian Popescu, membru al Comisiei pentru apărare, ca proiectul Guvernului să fie respins în așteptarea numirii unui nou ministru de Interne.
"Nu este pentru nimeni un lucru neștiut că săptămâna viitoare va fi un nou ministru al Afacerilor Interne. Inițiatorul este MAI. Un nou ministru cred că are dreptul să aibă și dânsul viziunea pe o lege atât de importantă, o lege care a fost atât de mult dezbătută. Aș vrea să supuneți la vot respingerea proiectului de lege și oprirea discuțiilor pe amendamente", a spus acesta, citat de Mediafax.
De asemenea, liberalul a argumentat că există în prezent un proiect tot de Cod Rutier la Cameră.
"Se pare că noi nu intrăm în consens cu Camera. Ca atare, cred că soluția ideală pentru a aștepta viziunea ministrului de interne, pentru a discuta și cu colegii de la Cameră care muncesc de șase luni la un alt Cod Rutier, pentru a lucra în consens și a scoate o lege bună, nu pe picior modificând niște amendamente ici - colo, consider că ar trebui să încercăm sau să dăm un vot de respingere acestui proiect de modificare, să așteptăm viziunea noului ministru de interne și să venim cu o altă lege, nu cu modificări în proporție de 80 la sută a unui Cod de acum 20 de ani", a opinat acesta.
Pe de altă parte senatorul PNL a spus că proiectul propus de Guvern modifică în proporție de 80 la sută actualul Cod Rutier, ceea ce ar însemna că se adoptă un nou cod.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Cresc amenzile de circulație
Pagina a fost generata in 0.3468 secunde