Senatorul Gigi Chiru a oferit cadouri copiilor de la grădinițele din Constanța

140
1
Senatorul Gigi Chiru a oferit cadouri copiilor de la grădinițele din Constanța - senatorulgigichiruaoferit-1419011216.jpg

Articole de la același autor

Senatorul Gigi Chiru, co-președintele PNL Constanța, alături de organizațiile de femei și de tineret ale partidului, a împărțit cadouri la grădinițele din județ și din municipiul Constanța. 


Fericiți că au primit daruri, micuții i-au colindat pe cei care au jucat rolul Moșului. Este o tradiție pe care membrii partidului o păstrează an de an în perioada sărbătorilor. 


"Am dorit să jucăm rolul lui Moș Crăciun și să aducem bucurie copiilor din județul Constanța. Ne-am bucurat alături de ei și am simțit și noi, din nou, cum este să fii copil. Le-am urat tuturor să aibă sărbători fericite alături de familiile lor și să fie cuminți pentru ca Moșul să vină și săptămâna viitoare. Copiii sunt minunați când primesc cadouri și se bucură sincer. Indiferent ce facem, cu ce ne ocupăm, când dăruim devenim mai buni, iar acest lucru ar trebui să-l facem în fiecare zi. Dăruind vom fi mai fericiți, iar societatea noastră poate fi mai bună", a declarat senatorul Gigi Chiru, co-președintele PNL Constanța.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Life and Style : Ce-si doresc barbatii
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Life and Style : 5 semne ca e bun in pat
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Life and Style : Barbati care trebuie evitati
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Life and Style : Calatoriile intresc relatia de cuplu
Pagina a fost generata in 1.3903 secunde