Concurs Senatorul Nicolae Moga a inaugurat primul birou parlamentar mobil din România

590
Senatorul PSD de Constanța, Nicolae Moga, a inaugurat, sâmbătă, primul birou parlamentar mobil din România. El a transformat un autobuz românesc în birou senatorial cu care va merge în toate localitățile din Colegiul 2, acolo unde a fost ales senator. Astfel, senatorul speră ca problemele pe care le va prelua de la fiecare localnic nemulțumit să fie rezolvate mai repede.
"Am luat autobuzul în contract de comodat și l-am amenajat din banii mei. Nu e un autocar sofisticat, e unul românesc, o rată cum era în anii de după 1990, căreia i-am făcut toate reviziile necesare și i-am adus îmbunătățiri. I-am pus scaune, canapele și mese. Am montat și un generator ca să pot avea fax și internet" a declarat Moga.
Biroul de audiențe pe patru roți a mers în prima zi la Adamclisi, Urluia și Zorile. Oamenii au stat la rând să-i vorbească senatorului și echipei sale. Autobuzul senatorial se va deplasa săptămânal după un grafic bine stabilit pentru ca oamenii să știe exact în ce zi și la ce oră se pot întâlni cu parlamentarul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6691 secunde