"Sfârșitul lumii" a ajuns și la Constanța

1053
Panourile care anunță Ziua Judecății și implicit, sfârșitul lumii, au început să apară și în orașul Constanța. Pe unul dintre blocurile din zona Casei de Cultură, trecătorii pot vedea un panou de acest tip, pe care se menționează că 21 mai este ziua în care lumea, așa cum o știm, va lua sfârșit.
"Biblia o garantează! Ziua Judecății - 21 Mai 2011. Strigă cu putere către Dumnezeu", este scris pe panou, mesajul fiind însoțit de o reclamă la un post de radio și o adresă web.
Panourile aparțin unei "organizații misionare creștine neconfesională, nonprofit, fără apartenență bisericească" din Statele Unite ale Americii. Liderul acestei grupări este un bărbat pe nume Harold Camping, în vârstă de 89 de ani.
Acesta susține, pe baza unei formule matematice, că Ziua Judecății va avea loc pe 21 mai 2011. Deși au mai lansat o astfel de predicție și în urmă cu 17 ani, dezamăgirea de atunci nu i-a determinat pe adepții cultului să renunțe la credința lor.
Conform convingerilor promovate pe site-ul organizației, cei vizați de pedeapsa lui Dumnezeu sunt "toți cei care, până în 21 mai 2011, încă mai urmează vreo biserică. Întrucât bisericile propovăduiesc multe lucruri care nu sunt fidele Bibliei, inclusiv un plan de mântuire care nu este fidel Bibliei, iar Duhul Sfânt a abandonat toate bisericile renunțe la credința lor. Cei care încă mai urmează vreo biserică în 21 mai 2011 nu sunt mântuiți". Astfel de afișe au mai apărut și orașe precum București și Timișoara, unde reprezentanții principalelor confesiuni creștine și-au exprimat la unison dezaprobarea față de mesajul panoului publicitar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1769 secunde