​Dacian Cioloș: Alianța USR-PLUS va avea candidați unici pentru toate localitățile din țară

92
​Dacian Cioloș: Alianța USR-PLUS va avea candidați unici pentru toate localitățile din țară - ciolos-1572806590.jpg

Articole recomandate

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a declarat duminică, la Cluj, că Alianța USR-PLUS va avea candidați unici pentru toate localitățile din România, aceștia urmând să fie desemnați după alegerile prezidențiale.


"Acesta a fost planul nostru, să ne concentrăm pe alegerile prezidențiale în acest moment. Fiecare dintre cele două partide din alianță, și PLUS, și USR, să-și pregătească potențialii candidați care să înceapă să se prezinte și imediat după alegerile prezidențiale dintre candidați vom alege un candidat al alianței. Știți bine care a fost rezultatul alianței la alegerile europarlamentare, care e potențialul aici, vă asigur că această competiție între Emil Boc, care este un candidat redutabil, trebuie s-o recunoaștem, și Alianța USR-PLUS, care vine cu un suflu nou, care vine cu idei și mod de adaptare foarte bine adoptate la acest sector, care crește economia Clujului, această competiție va fi în interesul clujenilor și în interesul unui Cluj european. Nu vom fi deloc în întârziere, vom avea oferta la momentul oportun pe masa clujenilor. (...) Pentru toate localitățile din țară, alianța are ca obiectiv să vină cu candidați unici", a spus Cioloș într-o conferință de presă, transmite Agerpres.


Președintele USR, Dan Barna, a precizat că în lunile următoare vor fi prezentați candidații.


"Imediat după alegerile prezidențiale, în toate filialele USR-PLUS, vom finaliza activitățile de identificare a candidatului unic al alianței și vom avea peste tot candidați, dar în lunile care urmează, până la locale, vor fi foarte prezenți în dezbaterea publică internă", a mai spus Barna.


Candidatul USR PLUS la Președinția României, Dan Barna, are programată, duminică seară, alături de președintele PLUS, Dacian Cioloș, o întâlnire cu alegătorii din Cluj.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9896 secunde