Simona Halep și Elif Memet, premiate la Gala Premiilor TNL

384
Simona Halep și Elif Memet, premiate la Gala Premiilor TNL - premiiliberali-1424265120.jpg

Articole de la același autor

Tineretul Național Liberal Constanța a participat, recent, la cea de-a zecea ediție a Galei Premiilor TNL, eveniment care a avut loc la Teatrul de Operetă și Musical "Ion Dacian" din București.

Gala Premiilor TNL a celebrat cultura și tradițiile românești, civilizația europeană și valorile universale, prin recunoașterea meritelor celor care le susțin și le promovează în societate. Filiala Constanța a Tineretului Național Liberal a fost reprezentată de membri ai departamentelor Clubului Elevilor Liberali, Cluburilor Studențești Liberale, Clubului Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali, Organizației municipale Constanța a TNL, precum și ai organizațiilor locale din Hârșova, Năvodari și Mangalia.

În cadrul evenimentului, organizatorii au acordat pentru aportul adus în promovarea imaginii României în lume premiul "Performanța inspiră" campioanei de tenis Simona Halep. Premiul a fost ridicat, în numele Simonei Halep, aflată în turneu în Doha - Dubai, de președintele CSL Constanța, Georgiana Tase.

Județul Constanța a fost multiplu premiat la ediția din acest an a Galei Premiilor TNL, premiul "Excelența lucrului bine făcut" fiind acordat lui Elif Memet, elevă în clasa a XII-a la Liceul Internațional de Informatică, pentru curiozitatea, seriozitatea și determinarea cu care își construiește cariera.

Mai multe detalii de la acest eveniment puteți afla din yiarul de mâine.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3188 secunde