Mihai Răzvan Ungureanu:

"Singurul viitor al dreptei este un mare partid de centru-dreapta"

145
2

Articole de la același autor

Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a început un "turneu" de vizitare a celor mai importante organizații ale partidului, printre acestea aflându-se, recent, și cea de la Constanța.

În vizita sa la malul mării, Mihai Răzvan Ungureanu a spus că el consideră că singura șansă ca dreapta să revină la guvernare este să câștige alegerile prezidențiale din 2014, iar viitorul dreptei este un partid unic pe eșichierul de centru-dreapta.

"Cred că singura soluție ca viața politică în România să se reechili-breze este un 2014 victorios. Și cred că singura soluție prin care dreapta să poată veni la putere, în așa fel încât să ofere cu altă generație

de oameni politici o viziune de construcție a României, este cu un 2014 victorios pentru 2016. Și da, cred că singurul viitor al dreptei, ca să depășim ipocrizia, este un mare partid în centru-dreapta, care să fie suficient de flexibil și de modern pentru a adăposti toate orientările doctrinare", a spus senatorul Ungureanu.

Parlamentarul apreciază că acest proiect al unui partid unic nu poate fi realizat decât după ale-gerile din 2014, până atunci soluția fiind încheierea unei alianțe electorale între partidele de dreapta.

"În 2014 nu o să avem un partid unic, dar - și este minimul dezirabil - putem găsi o formulă de alianță electorală pentru a susține un singur candidat, ceea ce înseamnă toate forțele și toate resursele pentru un singur proiect", a spus Ungureanu.

Liderul Forței Civice își dorește, însă, o alianță electorală și pentru alegerile europarlamentare de anul viitor, care să includă PDL și Mișcarea Populară.

"Eu propun alianță electorală și pentru lista comună la europarla-mentare. În cazul în care se ajunge la listă comună la europarlamen-tare, dreapta - ceea ce înseamnă Forța Civică, PNȚCD, PDL și Mișcarea Populară - putem, colaborând, să scoatem o listă de 10 până la 12 poziții în Parlamentul European. Nu vor fi 15, nu va mai fi suc-cesul din 2009, dar nu va fi un eșec. În condițiile în care mergem separat, noi prin muncă putem să scoatem, pe seama Alianței pentru Dreptate și Adevăr, trei, probabil PDL ar putea să scoată cinci, șase, șapte, să zicem, în cel mai bun caz, și ceilalți unul", a apreciat Ungureanu.

Totodată, președintele Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungu-reanu, a declarat că există posi-bilitatea de a accepta PNL într-o formulă complexă de centru-dreapta, dar acest lucru se va putea petrece abia în viitor fiindcă acum PNL este "prizonierul unui proiect personal al domnului Antonescu".

Comentează știrea

aadamirator
19 august 2013
corect!

Bafta! Dar un singur nou partid, nu se poate face cu activistii resapati ai partidelor falite. Oameni noi!

Baspunar
7 septembrie 2013
Tupeu securist,

Liberalii au fost tradati de persoane care au folosit partidul in interes personal ca: Melescanu, M.R.Unguent, Predoiu sau "doamna" Udrea, gagica lui Santaj Basescu. De tradatorii care au facut Partidul Liberal Democrat (PLD) format în decembrie 2006 prin ruperea unei aripi a Partidului Național Liberal in frunte cu Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Gheorghe Flutur, Boureanu, Mona Muscă, Florin Aurelian Popescu, s.a.m.d. ce sa mai spun? Mihai Răzvan Unguent, a cheltuit 10 miliarde de lei pe creme, spray-uri și băutură. MR Unguent, cel care a intrat în istoria României cu cel mai scurt mandat de premier, de doar 78 de zile, se face că plouă cu privire la cheltuielile exorbitante pe protocol. Tupeu de securist mincinos marca Santaj Basescu, fost Traian, la care se adaugă tupeul si nerușinarea de tip Nuty Udrea, gagica lui Basescu!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3814 secunde