Sistem video de supraveghere, la Medgidia

835
8
Sistem video de supraveghere, la Medgidia - dsc01519cp9-1328650439.jpg
La Medgidia, a avut loc lansarea proiectului "Creșterea siguranței și prevenirea criminalității în municipiul Medgidia prin achiziționarea de echipamente specifice și amenajarea unui centru de supraveghere".

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 "Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor - poli urbani de creștere", Domeniul major de intervenție 1.1 "Planuri integrate de dezvoltare urbană". Valoarea totală a investiției este de aproximativ 1.900 000 lei. Proiectul a fost prezentat de primarul Marian Iordache.

"Obiectivul proiectului constă în reducerea criminalității sociale și creșterea siguranței cetățenilor din municipiul Medgidia. Astfel, se va contribui la creșterea calității vieții, crearea de noi locuri de muncă și dezvoltarea economiei locale. Totodată, se va implementa un sistem pentru prevenirea actelor antisociale în municipiul Medgidia, prin achiziționarea unui sistem de supraveghere și instalarea lui pentru creșterea siguranței și prevenirea actelor antisociale în zona de acțiune, precum și amenajarea unui centru de supraveghere la sediul Poliției Locale", a spus edilul Marian Iordache. 

Comentează știrea

Victor
8 februarie 2012
Praf in ochi

Cum era de asteptat edilul nostru Marian Iordache s-a apucat de facut treba la sfarsitul mandatului sau de primar.Daca pana acum a zacut in primarie sau s-a plimbat prin tari straine de acum incolo el va zbarnai muncind : ca de vin alegerile, iar el trebuie neaparat sa ne arunce cu praf in ochi. Ne-am saturat de praful tau in ochi Iordache !!!! Vrem sa avem un primar care sa munceasca , sa vina cu proiecte adevarate, cu locuri de munca,cu facturi la apa mai mici.Tu nu ai facut nimic din toate astea asa ca lasa-ne !!! Sa vina MOINESCU sa ne scoata din saracie asa cum ne-a scos si din frig !!!

vera
8 februarie 2012
mai bine s-ar ingriji de problemele curente!

luni am pierdut trenul pt Bucuresti de la ora 5:46 din cauza faptului ca Iordache, primarul Medgidiei, nu a treimis pe strazi masini sa imprastie nisip sau material antiderapant- precizez ca trenul de 5:46 a ajuns in Bucuresti la ora 12. m-am intors acasa in zona rotunda si am pornit la drum la ora 13 spre gara sa prind trenul de 14:27, zis si facut insa in gara la Lehliu ne-am inzapezit si am poposit 7 ORE apoi ne-au preluat autocare trimise de Ministerul Transporturilor am parcurs 13 km pana in loc Ileana unde ne-am inzapezit din nou si am petrecut alte 8 ore, marti dimineata am pornit spre capitala insotiti de 3 lame, o ambulanta , o masina a politiei si una a BGS dar ne-am mai blocat de alte 5 ori cate 1-2 ore ajungand in Bucuresti la ORA 14. Ce nu-mi era drag acest primar insa datorita acestei experiente de 25 DE ORE nu il mai suport mi-e GREATA de IORDACHE, PLEACA SI LASA-NE!

gogu
8 februarie 2012
marean anapoda

marean anapoda este unu care-ti da otet cand ti-e sete, iti da sfaturi cand ti-e foame,iti "reduce criminalitatea sociala"(auzi limbaj de lemn)cand ai nevoie de locuri de munca,iti vorbeste despre "fapte antisociale" cand el este cel mai antisocial faptuitor. orasul este infundat sub nameti,n-ai unde sa parchezi masina,trotuarele sunt pline de ghiata,statiile de maxitaxi sunt inzapezite si el ne aduce camere de luat vederi.mai bine ti-ai aduce aminte ca in perioada 2004-2008 se dadea cu clorura de calciu pe strazi si trotuare si se putea circula.se mai produce clorura de calciu? daca stiti dati-i adresa lui marean anapoda.

meda
8 februarie 2012
de ce

C e tare esti primare pui camere de luat vederi ca sa demonstrzi ce/ de ce nu ai pus in biroul tau ca sa vedem si noi fraierii ce te-am votat ce'" treaba buna" faci tu despre ce siguranta vorbesti cand ai lasat fara servici sute de oameni,nu ai invatat nimic de la fostul primar Moinescu el intai oferea oamenilor ceva si dupa acea cerea dar maria ta ce a facut leai luat munca si ei saraci ce sa faca? asa ca vezi de drum si lasa pe cel ce ne-a scos din frig sa ne scoata si din saracie nu cu proiecte de doi bani ci cu proiecte ce ne dau locuri de muncaasa ca tranzmit un mesaj,MOINESCU NU UITA MEDGIDIA IAR TE VREA.

emy
8 februarie 2012
la orizont se vede portocaliu

Pe podul de la Medgidia se vad banere portocalii.Sa fie oare o prevestire ??? Cred ca DA ! Punct.

dan
8 februarie 2012
cum ?

mai bine ai repara str silozului. pe acolo se deplaseaza masinile pompierilor si smurd. in caz de urgenta in localitatile din jur,datorita gropilor enorme din carosabil se pierde timp pretios pina la interventie.

nemultumitul
8 februarie 2012
tara arde si iordache se piaptana

Tara arde si...Iordache vrea sistem de supraveghere. Ar fi bun un astfel de sistem dar instalat in asa fel incat alesii locali sa nu mai poata fura si sa-si insuseasca din averea orasului.Mai, Iordache noi avem nevoie de locuri de munca, de strazi asfaltate,de locuinte nu de sistem de supraveghere.Ai avut un proiect serios lasat de Moinescu care a ramas in sertar :PARCUL INDUSTRIAL MEDGIDIA. Degeaba te chinui dar nu te mai vrem pentru ca nu ai competenta unui primar.

claudia
8 februarie 2012
iordache, caruta goala

Iordache, stiu ca e an electoral dar nici asa, sa publici in fiecare zi acelasi articol despre sistemul de supraveghere! Este exagerat ! Nu ai proiecte asa cum nu ai avut nici acum 4 ani, ai venit cu minciuni si cu tupeu,asa vrei si acum dar nu mai tine. Te salut si ...mai lasa-ne! Vroiam sa-ti spun ca te asemuiesc cu o caruta goala... cu cat este mai goala cu atat face mai mult zgomot. Si tu faci mult zgomot pentru nimic !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.7872 secunde