Socrul lui Traian Băsescu, condus astăzi pe ultimul drum

332
4
Socrul lui Traian Băsescu, condus astăzi pe ultimul drum - doliu-1436606616.jpg
Doliu în familia Băsescu. Traian Băsescu se află împreună cu soția sa la Suceava, unde va participa astăzi la înmormântarea socrului său, care s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, într-un azil de bătrâni. Fostul președinte a spus despre tatăl soției sale că a "trăit frumos și drept" și regretă că, deși a primit multe propuneri, nu l-a avansat în grad de general, pe motiv că nu a vrut să dea naștere unor discuții, transmite Realitatea.net.


Trupul neînsuflețit al lui Gheorghe Andrușcă, tatăl Mariei Băsescu, a fost depus la Capela Sfânta Treime din Suceava. Veteran de război și fost subofițer de jandarmi, acesta s-a stins din viață la un azil din localitatea Ilișești, unde a locuit în ultimii doi ani de zile, după moartea soției sale. Fostul președinte a participat la priveghiul care a avut loc la capelă. Prilej pentru Traian Băsescu să-și amintească poveștile socrului său din perioada în care a servit sub comanda mareșalului Ion Antonescu. 



Traian Băsescu a declarat, vineri, că regretă că nu l-a invitat niciodată pe socrul său, Gheorghe Andrușca, veteran de război, la Palatul Cotroceni, de Ziua Națională, și că a respins propunerile Jandarmeriei privind ridicarea acestui în gradul de general în rezervă.

"Acum îmi pare rău că nu l-am invitat niciodată la Cotroceni, de Ziua Națională, exact ca să nu fie discuții. Și propunerile de a-l face general în rezervă le-am refuzat. Deși au fost vreo patru propuneri ale Jandarmeriei, am zis că toată lumea va spune că și-a făcut Băsescu socrul general", a mărturisit fostul președinte Traian Băsescu.

Trupul lui Gheorghe Andrușca este depus la Biserica Sfânta Treime, din cartierul sucevean Burdujeni sat, scrie adevarul.ro, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, în cimitirul Eternitatea, din apropiere.


Comentează știrea

Nelu
11 iulie 2015
Poate pe el

Mama ce stire , putea fi stire daca il conducea pe chioru , cine e acest Andrusca ???

cititor
11 iulie 2015
neseriozitate!!!

chiar nu vede nimeni din redactia acestui ziar, o zi intreaga, ditamai greseala din titlu? Robert Bak, ce pazesti?!!

DODO
11 iulie 2015
regrete false

Nelutule, invata sa citesti printre rinduri,nu lua totul otova . Nu mosu este important ci dezvaluirea caracterului mizerabil a lui Base care la posibilitatile lui l_a tinut pe bietul om intr-un azil ( fie el si de lux , dar nu cred ) Este clar ca omul asta nu a venit in vizita la fii-sa atitia ani ! si ea alta jigodie.

DODO
11 iulie 2015
de-ale lui C L

lipseste LUI !!! bravo ,, cititor ,, poate te lipesti cu juma de norma la C L sa- i trezesti .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3701 secunde