SONDAJ IMAS: BĂSESCU VA FI DEMIS LA REFERENDUM

558
3
SONDAJ IMAS: BĂSESCU VA FI DEMIS LA REFERENDUM - basescutraian665474500-1341740855.jpg
Președintele Traian Băsescu va fi demis la referendumul din 29 iulie, arată datele unui sondaj de opinie realizat de IMAS la comanda Europa FM.

În favoarea demiterii lui Băsescu ar vota 64% dintre români, în timp ce pentru șeful statului ar vota 27,4%. 79,8 % dintre românii cu drept de vot intenționează să se prezinte la urne în cadrul referendumului pentru demiterea președintelui Traian Băsescu.

"Miza acestui referendum nu este Traian Băsescu, ci stabilitatea politică. Oamenii au resimțit profund acest lucru, rațional, nu emotiv. Publicul românesc este excesiv de rațional, spre deosebire de alte publicuri din UE. Mesajul acestui referendum pentru următorii președinți este încercați să cooperați. Nu faceți scandaluri, nu faceți tensiuni. România de șase luni de zile este o țară care a schimbat trei premieri, are un președinte care se rățoiește în public la un secretar de stat, ce vrea publicul românesc este cooperare la vârf și acest 64% este un vot pentru următorul președinte, pentru Crin Antonescu. Oamenii l-au părăsit pe Traian Băsescu, a avut enormă încredere, acum și-a terminat în spiritul public, în rațiunea publică a românilor și-a terminat misiunea istorică", a declarat Alin Teodorescu, la Europa FM.

Perioada de culegere a datelor: 5 - 7 Iulie 2012;

1000 interviuri realizate prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviews);

Eroarea de eșantionare: ±3.0%;

Populația țintă: persoanele cu vârsta de 18 ani și peste, care locuiesc în România;

Procedura de eșantionare: -toți respondenții au fost selectați în mod aleator dintr-o listă exhaustivă de numere de telefon generate aleator de calculator (atât utilizatori de telefonie mobilă, cât și utilizatori de telefonie fixă);

Comentează știrea

ath
8 iulie 2012
IMAS

Nu comentez cifrele sau rezultatele acestui sondaj.Nu am nicio "baza stiintifica".Ce nu pot sa inteleg este altceva.Nu inteleg ce legatura exista intre matematica si un comentariu politic.In mintea mea,un sondaj de opinie are la baza un calcul matematic si o metoda stiintifica(standard) de a efectua un sondaj de opinie.Matematica este o stiinta -PUNCT. Rezultatele sunt seci si comentariile sunt facute numai de beneficiarii sondajelor. Unu plus unu fac doi,indiferent daca cel care face adunarea este pesedist sau basist.Pentru domnul Alin Teodorescu matematica are alte reguli. Pentru dansul,unu plus unu fac doi, plus un comentariu personal din care aflam ca de fapt Pitagora a fost un curvar. Huooo Pitagora ! Am dat fuga pe Wikipedia sa vad cu ce se ocupa IMAS-ul si cine este acest Alin Teodorescu. In concluzie,un institut se sondaje trebuie sa fie neutru.Prin comentariul pe care l-a facut Alin Teodorescu IMAS-ul si-a pierdut credibilitatea.In cazul asta IMAS-ul este doar o guma de mestecat pentru votacii partidului din care face parte si Alin Teodorescu.

Capricorn
9 iulie 2012
Sondaj mincinos marca PSD

Sa ne invete Wikipedia cine este acest domn Teodorescu , care da sondajul IMAS : George Alin Teodorescu (n. 30 martie 1951, la Brăila) este un sociolog român. Date biografice: • Data si locul nasterii: 30 martie 1951, Brãila; • Stare civilã: cãsãtorit, 4 copii. Studii si specializãri: • 1970 - 1974 - Facultatea de filosofie, Universitatea Bucuresti; • 1977 - 1978 - Curs universitar CEDOR-UN "Population and Development". Activitate profesionalã: Din 2008 Presedinte IMAS 2004 - 2008 - Deputat PSD de Braila • din mar.2004 -• 1992 - 2004 - Fondator si general manager I.M.A.S.; • 1990 - 1992 - Director de marketing DANTE HD; • 1990 - 1996 - Presedinte al Consiliului Fundatiei SOROS; Functii, activitãti într-un partid politic: • 1989 - Partidul Comunist Român; • 2004 - Partidul Social Democrat.

ancutza
12 iulie 2012
Vream presedintele inapoI!

Vrem presesdintele inapoi! Vrem un referendum cinstit, dar banuiesc ca nu va fi cinstit, pentru ca, mincinosii actuali pot schimba 'sensul referendumului" de pe o zi pe alta, in asa fel sa reausesca sa prosteasca poporul.Oare cred ca toata lumea este inclusa intr-o "mana" de prosti,de inculti,de naivi"?Mai exista si oameni cu carte,oameni care apar in viata poliica deabia de acum.......care invata de la cei mai in varsta si cu experienta cum sa guverneze tara.cel putin 10 oameni din 20 voteaza "NU" pentru suspendare, fiindca romanii se vor trezi si-si vor da seama e pericolul care asteapta democratia!Multumim masmedia si mai ales postului de tv B1,care a devenit postul "cel mai iubit"!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 Iulie 2012
Stire din Politică-Administrație : BĂSESCU, din nou la POPOR
Pagina a fost generata in 1.2897 secunde