Sondajele PSD, în prag de alegeri, arată disperarea lui Mazăre că pierde alegerile

1214

Articole recomandate

Liderii PD-L de la județ și de la municipiu, împreună cu toți candidații care vor figura pe cele 4 liste la alegerile locale din 1 iunie, s-au întâlnit, la inițiativa candidatului la funcția de primar al municipiului Constanța, președintele organizației județene a partidului, senatorul Onaca Dorel Constantin, într-o ședință comună.
În cadrul acestei ședințe comune,organizată în premieră în municipiul și județul Constanța,senatorul Onaca Dorel a reliefat nevoia de continuitate a solidarității de partid și a unității de acțiune pentru a convinge electoratul constănțean să-și materializeze dreptul la vot, renunțând la absenteismul indus mediatic de trustul de presă și specialiștii în manipulare ai actualului primar, Mazăre.
Referindu-se la lupta politică pe care PD-L o susține la nivel național în ultimii 4 ani, senatorul Onaca Dorel Constantin a spus :
"PD-L, în ansamblul său, forțele politice cu adevărat democratice și președintele Traian Băsescu, urcă împreună,de 4 ani, Golgota politică românească. Zvârcolirile hidrei neocomuniste care este PSD-ul , creează gesturi disperate! Ultimul sondaj de opinie, publicat de RealitateaTV, la comanda politică a PSD, plătit cu bani grei, din buzunarul contribuabilului, demonstrează situația disperată în care se situează PSD Constanța, care simte ,în sfârșit, că poziția dictatorială, în care s-a lăfăit  până acum în județul și municipiul Constanța, se clatină mult prea periculos pentru a aștepta ziua de 1 iunie, fără a încerca, din nou, să manipuleze conștiința civică a electoratului dobrogean! Totodată, acest sondaj descalifică prestația profesională atât a postului de televiziune respectiv, care s-a transformat într-o veritabilă IREALITATE TV, cât și a opera-torului de sondaj agreat, în zona dobrogeană, al cărui patron, Papari Aurel, are unul din copii înscris pe lista de consilieri municipali ai PSD Constanța, la numărul curent 9."
Nici nu a terminat liderul local al PD-L de prezentat punctul de vedere asupra sondajului ticluit cu mincinoasă nerușinare, când în sala de protocol a Casei de Cultura a Sindicatelor, unde se desfășura ședința comună și-au făcut intrarea liderii sindicali locali, pentru a reafirma susținerea, de data aceasta în fața celor aproximativ 100 de fruntași democrat-liberali prezenți, candidaturilor senatorului Onaca Dorel Constantin la funcția de primar al municipiului Constanța, a avocatului Popescu Ion la cea de președinte al Consiliului Județean, precum și a tuturor candidaților PD-L aflați pe listele de consilieri municipali și județeni, conform protocolului încheiat anterior.
Este important de menționat,că acest protocol a fost încheiat între PD-L Constanța și sindicatele semnatare,care constituie aproape 80% din totalul sindicatelor constănțene.
Liderul Sindicatului  Liber al Navaliștilor din S.C. Șantierul Naval  Constanța  S.A., Dede Perodin, reprezentant a peste 2000 de sindicaliști, a exprimat, în numele liderilor sindicali care l-au mandatat, dezamăgirea membrilor tuturor sindicatelor semnatare ale protocolului, față de atitudinea fățișă a PSD de a aluneca grosolan, din ce în ce mai abrupt, de la politica social-democrată către zona unui capitalism sălbatic, care nu mai justifică în nici un fel denumirea în sine a PSD.
"Prin venele sindicatelor curgea sângele social-democrat! Actele de spoliere a averii naționale, furturile nerușinate întreprinse de către liderii social-democrați, binecunoscuți de toată țara, de trădare rușinoasă și mișelească a intereselor celor mulți, care trudesc pentru sporirea avuției naționale, ne-au obligat la o reconsiderare radicală a atitudinii noastre civice! Tocmai de aceea am semnat protocolul cu dumneavoastră, din dorința membrilor noștri de sindicat de a elimina PSD-ul mincinos și hoț de la guvernare! Și vrem să începem pe plan local, aici la noi acasă, în Con-stanța! Astăzi, ne angajăm că vom aduce candidatului PD-L la Primăria Constanța, un număr de cel puțin 12 000 de voturi! În cursul zilei de mâine, după finalizarea discuțiilor, sindicatele din Mangalia vor aduce candidaților PD-L pentru Consiliul Județean, încă alte aproximativ
10-11.000 de voturi!"- le-a spus liderul sindicalist Dede Perodin celor prezenți, care au primit oferta sindicatelor cu puternice aplauze.
La încheierea ședinței comune a liderilor PD-L, senatorul Onaca Dorel Constantin a denunțat încă odată maniera disperată, lipsită de cea mai elementară deontologie politică, prin care actuala administrație locală municipală și județeană Constanța încearcă să manipuleze, în veritabil stil propagandistic comunist, conștiința electoratului constănțean.
Liderul PD-L, senatorul Onaca Dorel Constantin, a reliefat nevoia ca electoratul Constanței să-și manifeste voința în mod clar, să nu se mai lase manipulat mediatic, la fel ca în ultimii 8 ani, să renunțe la blazare, comoditate și absenteism și să se prezinte la vot pe data de 1 iunie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0746 secunde