Sorin Grindeanu: Nu le pasă nici de sănătatea oamenilor, nici de educaţie

176
Sorin Grindeanu: Nu le pasă nici de sănătatea oamenilor, nici de educaţie - ndqwjmhhc2g9mzzmotawnwy2mde5mjfl-1603219434.jpg
Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a făcut marţi, într-o conferință de presă la sediul partidului, precizări privind candidaţii la alegerile parlamentare. A profitat de ocazie să atace dur modul în care autorităţile au informat părinţii şi profesorii în legătură cu efectuarea cursurilor online, în plină criza sanitară unde măsurile luate par fără logică, potrivit Antena3.


Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat în conferinţa de presă susţinută la sediul PSD, că au validat în Consiliul Politic Naţional listele candidaţilor la alegerile parlamentare pentru 19 organizaţii.


Referitor la modul în care autoritătile au gestionat criza sanitară Grindeanu a spus că:


"Nu le pasă nici de sănătatea oamenilor, nici de educaţie, nici de economie. Singura lor preocupare este doar organizarea alegerilor. Vor un singur lucru: să rămână la putere cu orice preţ, chiar cu preţul sănătăţii propriului popor.


Este o bătaie de joc la adresa la adresa elevilor, a profesorilor, a părinţilor din Bucureşti. Modul în care autorităţile au comunicat restricţiile.Deşi ştiau că se va ajunge aici, nu s-au deranjat în weekend să le spună profesorilor şi părinţilor ceea ce urmează.


Este cu totul aberant ceea ce fac. Închid şcolile pentru cursuri, dar le deschid pentru alegeri şi continua cu măsurile lipsite de orice logică." a declarat Sorin Grindeanu, în conferiţa de presă.


"Am văzut-o pe doamna celebru ministru Anisie cu câte o bâlbă aproape în fiecare zi, ba sunt tablete ba nu sunt, ba le-a dat, ba nu le-a dat. Astăzi a venit cu o idee, absolut măreaţă, şi anume că, pentru elevii care nu au curent, să facă lecţii la TV. E clar că nu au niciun fel de coerenţă. Nu au niciun plan pentru a scoate România din situaţia în care se află. Nu îi interesează nimic altceva decât alegeri.", a mai spus Sorin Grindeanu în conferinţa de presă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0853 secunde