Soția lui Miron Mitrea va candida la Constanța

484
Unul dintre cei 14 candidați ai pesediștilor pentru colegiile de deputați pe județul Constanța va fi Manuela Mitrea, soția fostului ministru al transporturilor, Miron Mitrea.
Președintele PSD Constanța, Radu Mazăre, a confirmat, ieri, că soția lui Mitrea va fi unul dintre pretendenții la deputăție pentru alegerile din toamnă. Soția fostului ministru al transporturilor este singura propunere de la centru acceptată de către social-democrații constănțeni. Și asta pentru că este de notorietate prietenia care îi leagă pe Mazăre și pe Mitrea, dar și faptul că fostul ministru al transporturilor a fost cel care a "predat" organizația PSD Constanța grupului Mazăre.
Se pare că liderul social-democrat constănțean a mai avut un motiv pentru care a acceptat să o nominalizeze pe Manuela Mitrea pentru unul dintre colegiile de la malul mării: "Am discutat și cu soția domnului Mitrea și cred că e o variantă bună. Dacă Mitrea ajunge la ministerul transporturilor, gândiți-vă că, în fiecare seară când se bagă în pat, nevastă-sa, deputat de Constanța, îi amintește că trebuie reparat podul și făcută șoseaua de coastă. Acolo se fac cele mai mari proiecte și se obțin cele mai importante lucruri", s-a arătat Mazăre sigur de reușita traficului de influență… în pat!
Deocamdată doar Manuela Mitrea este candidatul sigur al pesediștilor constănțeni. Social democrații promit că peste două săptămâni îi vor prezenta și pe ceilalți pretendenți la fotoliile de parlamentari. Mazăre a exclus însă din start varianta Nicolae Nemirschi: "pentru calitatea de deputat, Nemirschi în nici un caz", a punctat liderul PSD.

PC nu are trecere
În ceea ce privește posibilitatea ca social-democrații constănțeni să cedeze un colegiu colegilor lor de alianță, conservatorii, Mazăre scoate din calcul această variantă. El recunoaște că nici măcar nu s-au făcut astfel de discuții, dar nici nu crede că este cazul: "se vor da niște colegii în țară acolo unde stau bine, ori la Constanța ei nu stau bine", a conchis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.3273 secunde