Sprijin pentru datornicii din comuna Lumina

152
Sprijin pentru datornicii din comuna Lumina - majorari3-1458672824.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din comuna Lumina au decis să vină în sprijinul locuitorilor și au aprobat procedura de scutire de la plata majorărilor de întârziere aferente obligațiilor bugetare, constând în impozite și taxe locale, redevența sau chiria datorate bugetului local de către persoanele fizice și juridice pe raza localității Lumina, pe perioada 1.01.2016 – 31.03.2016.

Astfel, persoanele care își achită datoriile restante față de bugetul local al comunei Lumina până la data de 31 martie, beneficiază de anularea cotei de 73,3% din majorările de întârziere, aferente impozitelor și taxelor locale datorate. Potrivit primarului comunei Lumina, Dumitru Chiru, pentru a beneficia de scutire, solicitanții trebuie să depună la registratura instituției o cerere de anulare a majorărilor de întârziere.

"Pot beneficia de aceste facilități persoanele care achită integral până la data de 31 martie obligațiile principale constând în impozite, taxe și amenzi contravenționale datorate bugetului local al comunei Lumina. Scopul este reprezentat de atragerea de venituri cu celeritate la bugetul local. De această facilitate pot beneficia atât persoanele fizice cât și cele juridice", a mai precizat șeful administrației publice locale din Lumina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1993 secunde