Debut de sărbători

Ștefan Hrușcă a cântat colinde pentru locuitorii comunei Peștera

1235
4

Sute de persoane au participat, ieri seară, la spectacolul oferit la inaugurarea sărbătorilor de iarnă din localitatea Peștera.

Ca de fiecare dată, primarul Valentin Vrabie, viceprimarul Tudorel Grosu și consilierii locali au ținut să fie aproape de locuitorii comunei care au așteptat cu nerăbdare debutul spectacolului ce a marcat începutul sărbătorilor de iarnă din comuna Peștera. Totodată, alături de aceștia s-au aflat diverse persoane publice din județul Constanța venite special pentru a participa la acest eveniment.
Printre cei prezenți, au fost remarcați prefectul județului Constanța, Claudiu Iorga Palaz, președintele filialei constănțene a UNPR, George Lipoveanu, șeful Poliției Constanța, Valentin Burlacu, președintele Partidului Poporului - filiala Con-stanța, Gheorghe Slabu, prim-vicepreședintele Partidului Poporului - filiala Constanța, Ion Radu, vicepreședintele Partidului Poporului - filiala Constanța, Jeni Arecco, primarul orașului Medgidia, Marian Iordache, primarul localității Adamclisi, Anton Burcea, dar și fostul pesedist Gheorghe Donțu.
Spectacolul oferit a început cu un spectaculos foc de artificii, moment în care toată comuna a fost luminată și de milioanele de beculețe ce au fost instalate în parcul de lângă primărie și pe străzile localității.
În aplauzele celor prezenți, pe scena amplasată în fața primăriei, a urcat Ștefan Hrușcă. Locuitorii comunei l-au așteptat cu nerăbdare și, pentru că era și ziua de naștere a artistului, toți cei prezenți i-au cântat "La mulți ani!". Mai mult, reprezentanții primăriei i-au pregătit o surpriză cântărețului, un grup de copii din comună dăruindu-i un superb tort de ciocolată.
A urmat concertul extraordinar de colinde oferit de Ștefan Hrușcă, după care, pe scenă, au mai urcat Grupul Etno-Crăițele Adelina și Aurel Moldoveanu. Spectacolul a fost prezentat de Cristian Brancu.
Pe de altă parte, pe lângă locuitorii din comună, la spectacol au venit să participe zeci de persoane din localitățile apropiate.
"Sunt din Medgidia, iar acest primar este unul deosebit. Am venit cu nepoțica pentru a vedea spectacolul. Este extraordinar ce se întâmplă aici", a declarat Dumitru Poiană.
De aceeași părere este și o localnică venită la spectacol cu cei doi copii. "Avem un primar pe care îl iubim și îl prețuim nespus. Și din partea lui simțim de fiecare dată dragoste și căldură sufletească. Nu există om din comună care să fi avut nevoie de ajutor și pe care el să nu-l fi ajutat", a spus femeia.

Deoarece este luna cadourilor, edilul Valentin Vrabie a pregătit și de această dată surprize pentru locuitorii comunei.
Prima dintre ele se află la intrarea din peștera ce se află în comună, unde a fost amenajată o scenă vie a nașterii Mântuitorului.
Cea de-a doua surpriză a constat în inaugurarea unui proiect care va da tinerilor din comuna Peștera o șansă spre mileniul trei. Mai exact, începând de ieri, locuitorii vor avea sută la sută racordare la Internet, televiziune prin cablu și telefonie fixă. De asemenea, în cadrul proiectului, a fost prevăzută și montarea de routere pentru wireless, astfel că vizitatorii vor avea posibilitatea de a se conecta și ei la Internet. Valoarea acestui proiect se ridică la aproximativ 85.000 de euro.
Mai multe imagini de la evenimentul de aseară din comuna Peștera puteți vedea pe site-ul www.cugetliber.ro.



Comentează știrea

emy
9 decembrie 2011
am fost si eu ....

Da este adevarat! Un primar si un OM mare, un bun gospodar care stie cum sa faca bani pentru comunitate. Felicitari DOMNULE PRIMAR.Primarul de la medgidia a fost si el???? Pe cand si la medgidia care este,nu-i asa,MUNICIPIU!!!! Primarul de la medgidia se plange intr-una ca nu are bani. Pai ce crede acesta,ca banii vin din cersit si plinsete ca un copil ? Sa puna mana si sa faca proiecte europene care aduc bani ca si asa are o groaza de functionari la proiecte.Dar acesta si acestia se gandesc numai la unele proiecte care sa-i aduca bani NUMAI lui si gastii care il inconjoara. Pacat,pacat.

カシオ腕時計 メンズ
5 septembrie 2014
カシオ腕時計 メンズ

and pedals will be required.SE 700C Lager Single Speed Bike/Fixed Gear BicycleThe frame on this fixed gear カシオ腕時計 メンズ http://www.ispsc.edu.ph/nav/japandi/casio-rakuten-13.html

ケイトスペード 財布 店舗
5 septembrie 2014
ケイトスペード 財布 店舗

Indian auto component industry has gained a significant growth momentum from de-licensing of industries. In a response to relaxed regulations ケイトスペード 財布 店舗 http://www.dmwai.com/webalizer/kate-spade-2.html

クリスチャンルブタン 東京
5 septembrie 2014
クリスチャンルブタン 東京

is our business .... all made in the UK.For further information regarding how to install brakes クリスチャンルブタン 東京 http://www.lamartcorp.com/modules/mod_menu/rakuten_cl_1.php

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy, cu Doru Octavian Dumitru
Miercuri, 30 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Hai în "Vis"  cu Dan Puric
Pagina a fost generata in 0.3006 secunde