Stelian Ion, USR: Oamenii aceștia au fost înșelați zi de zi de către administrația locală

312

Articole de la același autor

Alianța USR-PLUS Constanța a organizat, astăzi, o conferință de presă, în cartierul Veterani. 


"Vă mulțumesc că ați venit astăzi în mijlocul deșertului. Stradă cu strada schimbam Romania, strada cu strada schimbam Constanta. Oamenii nu au aici apa, canalizare, gaze si alte utilitati. Oamenii trăiec ca acum 2000 de ani. Este un strigat de disperare a familiilor din cartierul Veterani. Li s-a intors spatele acestor oameni de catre Radu Mazare si Decebal Fagadau. Fagadau vorbeste despre Smart City, despre roata cu leduri de la Cazino, vorbeste despre bancute, in timp ce sute de familii din Constanta se afunda. Oamenii acestia cara apa cu bidoanele. Este un calvar" a declarat, în timpul conferinței de presă, candidatul din partea Alianței USR-PLUS la Primăria Constanța, Stelian Ion 


 "Oamenii acestia au fost inselati zi de zi de catre administratia locala. Este un dezastru total in Constanta anului 2020. Este o mizerie de nedescris. Fagadau a mintit si trebuie sa dea socoteala" a declarat Stelian Ion.


"Zeița Tomiris ar trebui să știe că aici există oameni care abia trăiesc în aceste condiții. Este nevoie de empatie față de acești oameni și trebuie să fie ajutați" a mai declarat acesta.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5175 secunde