Străzi din orașul Techirghiol, reabilitate cu fonduri europene

462
1
Primăria Techirghiol a lansat, ieri, proiectul "Modernizare străzi", finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013 și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est. 


Obiectivul proiectului constă în reabilitarea a 21 de străzi pe o distanță totală de 5,9 kilometri. Valoarea proiectului, care are o durată de implementare de 16 luni, este de 4.958.535,82 lei, din care Consiliul Local Techirghiol va contribui cu suma de 78.056,79 de lei.

Cele 21 de străzi, care urmează să fie reabilitate, nu sunt situate în zona turistică a orașului și nu vor bloca circulația rutieră. În două săptămâni, vor începe licitațiile, iar lucrările sunt preconizate a demara în luna mai.

Primarul orașului Techirghiol, Adrian Stan, spune că acest proiect este foarte util deoarece vine în întâmpinarea cetățenilor. El a precizat că a fost depus acum trei ani, dar contractul de finanțare a fost semnat în toamna anului 2012. 


Comentează știrea

Bai
1 martie 2013
Bravo

Felicitari si bravo primariei. Incet dar ne miscam si chiar frumos si folositor. Poate reusiti sa-l stimulati si pe ala din Eforie ca doarme si tace precum c.... in iarba sa treaca si mandatul asta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4333 secunde