Subsolurile clădirilor din Cernavodă, curățate prin programe administrative locale

205
Așa cum a promis cetățenilor, edilul din Cernavodă continuă și în 2013 acțiunea de curățenie a blocurilor din cartierul Columbia. 

"Lucrările începute la sfârșitul anului trecut continuă pentru a acoperi toate blocurile din zonă. Odată cu îmbunătățirea vremii, sâmbătă dimineață, echipele Primăriei, ale Gospodăriei Comunale și RAJA, au renunțat la timpul liber de sfârșit de săptămână și s-au deplasat la scările A și B ale blocului H10. Acolo au efectuat lucrări de desfundare ale subsolului clădirii, de curățenie și de scoatere a molozului. De asemenea, s-au înlocuit conductele de evacuare a apei menajere și a conductei dintre bloc și cămin", a spus primarul Gheorghe Hânsă. 

El a mai precizat că, de aceleași acțiuni vor beneficia și locatarii la blocurilor D3,7,6,11 și H11, unde lucrările vor continua astăzi.

Reamintim că acțiunea a fost demarată la finele anului 2012, de către primarul Gheorghe Hânsă, și a fost oprită din cauza condițiilor nefavorabile de vreme. 

Pentru o bună desfășurare a activității, reprezentanții Primăriei Cernavodă au spus că, zilnic, patru echipaje de vitanjare ale administrației publice locale se deplasează în teren. Alături de aceștia mai sunt două ale RAJA, iar ca parteneri de nădejde, SACT și Gospodăria Comunală vor trimite zilnic echipe și utilajele necesare efectuării lucrărilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6782 secunde