"Sunt convins că președintele va lua decizia cea mai bună pentru România la desemnarea premierului"

99
Președintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, s-a declarat convins, joi, că președintele Traian Băsescu va lua "cea mai bună decizie pentru România" în privința desemnării viitorului prim-ministru.

Întrebat cum comentează afirmațiile făcute de prim-vicepreședintele PDL Cristian Preda, potrivit căruia dacă USL obține peste 50% din voturi atunci președintele ar trebui să accepte propunerea de prim-ministru a Uniunii Social Liberale, Blaga a răspuns: "Pe mine mă cheamă Blaga, nu Preda. Președintele României are la dispoziție articolul 103 din Constituție și sunt absolut convins că va lua decizia cea mai bună pentru România".

Liderul PDL a reafirmat că, în aceste zile, este importantă conjugarea tuturor eforturilor Alianței România Dreaptă pentru obținerea scorului electoral propus, respectiv peste 20%.

"Consider că noi știm că avem colegi foarte inteligenți, buni analiști politici, dar în același timp cred că ar trebui înrolate toate eforturile spre a coagula toate eforturile alianței în obținerea acelui scor pe care ni l-am propus. Dacă se poate între 25 și 30%, oricum peste 20%", a subliniat Vasile Blaga.

Potrivit Agerpres, prim-vicepreședintele PDL Cristian Preda a susținut, joi, într-un interviu pentru un site online, că în cazul în care USL ar obține un scor electoral de peste 50% atunci președintele ar trebui să accepte propunerea de premier a Uniunii Social Liberale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3574 secunde