"Sunt departe de a fi un dușman al ziariștilor"

413
Președintele Traian Băsescu a afirmat că nu este un dușman al jurnaliștilor, pe care îi consideră "utili", dar îl deranjează minciuna și dezinformarea din presă.
"Nu sunt un dușman al ziariștilor. Sunt departe de a fi un dușman al ziariștilor. Sunt convins că fără ei degeaba aș fi mers la Washington. Nu știam decât eu, Obama, Biden și poate soția mea. Fără ei informația nu circulă. Aici trebuie scos din calcul gândul că nu-mi plac. Îi consider foarte utili", a explicat președintele.
Traian Băsescu a reiterat faptul că ziariștii "nu știu ce să facă cu libertatea lor" și "se pun umilitor la dispoziția patronului ca să discrediteze un om sau altul".
"Sigur că atunci când îl vezi în fața ta și știi ce a spus seara la televizor despre tine fără nicio legătură cu adevărul, parcă nu-ți vine să-l pupi pe respectivul ziarist", a completat șeful statului.
Mai mult, spune Băsescu, presa îl acuză că sunt lucruri pe care le spunea "într-un fel acum cinci ani și le spune altfel acum", dar președintele explică faptul că lucrurile au evoluat între timp și "a evoluat și el". "Nu poți să fii consecvent când îți dai seama că te-a contrazis viața", a arătat șeful statului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6158 secunde