Călin Popescu Tăriceanu:

"Sunt singurul candidat cu un program foarte clar"

188
1

Articole de la același autor

Președintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, candidat la alegerile prezidențiale, a declarat, ieri, că până în momentul de față, este singurul candidat care are un program foarte clar și s-a arătat dezamăgit de contracandidații săi din zona de centru-dreapta care, în opinia sa, nu ar spune nimic, în afară de sloganuri de campanie.

"Până în momentul de față, sunt foarte dezamăgit și îngrijorat să văd că toți ceilalți candidați din zona de centru-dreapta cu care sunt în competiție directă, în afară de sloganuri de campanie, de lozinci, de multă demagogie și mult populism, nu spun nimic. Nu e suficient să spui: dorim binele, că o să fie bine, dacă e bine. Trebuie să propunem ceva concret, trebuie să ne propunem un obiectiv, un țel și să arătăm care sunt mijloacele cu care putem să atingem acel obiectiv", a spus Tăriceanu, la finalul unei dezbateri.

El a arătat că fiecare dintre candidații la alegerile prezidențiale are obligația să-și prezinte programul și viziunea pentru România. 

Comentează știrea

DODO
1 octombrie 2014
tericeanu

Ce nu a inteles el este ca orice asociere cu Ponta sau Basescu il termina , doar daca a facut jocul PSD-ului ca sa fure din electoratul lui Johanis.Daca-i asa sa-i fie RUSINE! De la un Barba-albastra te poti astepta la asta.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2425 secunde