Deputatul Florin Gheorghe:

"Suntem în pregătiri pentru Școala de Vară a UNPR, de la Costinești"

321

Articole de la același autor

Cu doar un an înainte de alegerile locale și parlamentare, UNPR își consolidează poziția pe plan politic, primul semnal fiind dat de liderul Gabriel Oprea, în urmă cu câteva luni, atunci când a anunțat fuziunea prin absorbție cu PPDD și a arătat că partidul pe care îl conduce este un partid al ușilor deschise. El a arătat că fuziunea cu PPDD a venit ca un lucru firesc, având în vedere că majoritatea parlamentarilor PPDD și-au exprimat, de-a lungul timpului, intenția de a intra în UNPR.

În acest context, reprezentanții UNPR pregătesc cel mai important eveniment al verii, prima acțiune de amploare de la fuziunea celor două partide.

"Suntem în pregătiri pentru Școala de Vară a UNPR, ce va avea loc la Costinești, în perioada 26 - 29 august. Vor fi dezbătute mai multe teme de interes pentru membrii de partid, dar și pentru cei care vor să se alăture formațiunii noastre", a declarat, ieri, deputatul constănțean Florin Gheor-ghe, copreședintele Organizației Municipale a UNPR Constanța.

Conform programului politic, printre altele, UNPR are ca prioritate susținerea inițiativei legislative de introducere a votului de la vârsta de 16 ani. O altă prioritate legislativă a UNPR mai este și susținerea Programului "Primul loc de muncă", acesta prevăzând facilități pentru angajarea tinerilor, dar și proiectul de lege privind introducerea de taxe suplimentare pe marile averi.

La evenimentul ce urmează să fie organizat la Costinești, sunt așteptați să participe peste 2.000 de tineri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 August 2015
Stire din Eveniment : ZIUA MARINEI ROMÂNE 2015, ÎN IMAGINI
Pagina a fost generata in 1.3889 secunde