Taner Reșit, noul viceprimar al comunei Tuzla

1378
Taner Reșit, noul viceprimar al comunei Tuzla - 4d0d9e0770d401169439cebbd02d907b.jpg
Consilierii locali din Tuzla s-au întâlnit, ieri, în cadrul unei ședințe extraordinare pentru a desemna noul viceprimar al comunei.
Cu nouă voturi pentru, aleșii locali au optat pentru colegul lor de la PNG, Taner Reșit.

Administrația locală din Tuzla a atras atenția, în ultima vreme, nu prin cine știe ce proiecte, ci grație disputelor dintre primar pe de o parte și consilieri de cealaltă. Se pare, însă, că apele au început să se limpezească, și după câteva încercări eșuate de a desemna un nou viceprimar, în locul demisionarului Gheorghe Bălăbănescu, consilierii locali au reușit, ieri, în cadrul unei ședințe extraordinare, să cadă de acord asupra celui care va face echipă cu primarul Constantin Micu. De fapt, ședința de ieri a avut pe ordinea de zi un singur proiect, și anume cel pentru desemnarea viceprimarului, proiect inițiat de consilierul PD-L Constantin Dina. Au intrat în cursa pentru ocuparea fotoliului de viceprimar doi consilieri: liberalul Marian Sărăcilă (care a obținut trei voturi) și Taner Reșit de la PNG, acesta obținând și cele mai multe dintre voturile colegilor săi, respectiv nouă.
Noul viceprimar privește cu destul de multă încredere colaborarea cu primarul Constantin Micu. În ciuda divergențelor de până acum, Taner Reșit crede că va reuși să pună pe picioare și câteva proiecte pentru comună. Unul dintre ele este construirea unui parc pe locul unde, la un moment dat, primarul ar fi propus să se construiască un centru comercial. În scopul concretizării acestui proiect, viceprimarul și primarul vor merge imediat după Anul Nou la București pentru a începe discuțiile pe marginea potențialelor surse de finanțare pentru amenajarea parcului.
"Trebuie să colaborăm bine. Eu sunt tânăr, am disponibilitate pentru a pune pe picioare cât mai multe proiecte pentru comună și avem multe de făcut la Tuzla. Trebuie să ne înțelegem și să lucrăm în echipă, deoarece numai așa vom reuși să ducem la bun sfârșit tot ceea ce a promis fiecare dintre noi în campania electorală", a declarat noul viceprimar al comunei Tuzla.
Taner Reșit are 36 de ani și, de aproximativ doi ani, este membru PNG, partid pe listele căruia a și candidat la alegerile locale din iunie 2008.
Fostul viceprimar, pesedistul Gheorghe Bălăbănescu, a demisionat din funcție la jumătatea lunii noiembrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8217 secunde