Țărăniștii constănțeni vor să-i dea peste nas lui Chiru

346
2
Țărăniștii constănțeni vor să-i dea peste nas lui Chiru - tudorelchesoi1-1350333362.jpg
Deși lista candidaților Alianței  România Dreaptă din Constanța pentru alegerile parlamentare este definitivată și validată, președintele PNȚCD Constanța, Tudor Chesoi, a declarat pentru Cuget Liber că se vede obligat să lanseze în cursa electorală un candidat independent, dacă liderul pedeliștilor din județ, Cristian Gigi Chiru, nu își schimbă intențiile cu privire la Colegiul 8. Astfel, se pare că țărăniștii vor merge pe principiul "să moară și capra vecinului" și vor acționa în sensul ideii că dacă nu s-a vrut un candidat de la PNȚCD, nu va câștiga nimeni din ARD.


Chesoi a precizat că, în această situație, Alianța România Dreapta va pierde un post de deputat, pentru că, profesorul Andrei Gheorghe, care va candida pe colegiul în cauză, "va lua din voturile candidatului ARD".
Întrebat dacă a demarat acțiunea de sondare a populației pentru Cole-giile 8 și 9, Chesoi a explicat: "Încă nu, dar cred că cel mai probabil vom merge pe o candidatură independentă. Deși nu dorim să procedăm așa, ne vedem obligați să facem asta pentru că vrem să ne susținem candi-datul și punctul de vedere cum că acesta merită să fie reprezentantul alianței pe colegiul respectiv. Vrem să le demonstrăm că au greșit. Suntem conștienți că domnul profesor Andrei Gheorghe nu va face 50% +1, cred că niciunul dintre candidați nu va scoate atâta, însă trebuie să le arătăm că deciziile luate de conducerea PDL cu privire la lista de candidați pentru alegerile parlamentare va conduce la un eșec pe acest colegiu. Noi nu ne dorim să «contracandidăm», dar doar așa le putem dovedi că am avut dreptate și că nu am făcut o ambiție cu candidatul nostru ci doar am vrut să îi fie recunoscută valoarea. Dacă am fi mers împreună, am fi câștigat acest colegiu în mod cert. Noi nu am cerut ceva absurd, nu am vrut să avem întâietate în fața candidaților PDL, nici măcar în fața celor de la Forța Civică. Am vrut un colegiu în municipiu pentru că știm care este părerea oamenilor din Constanța cu privire la candidatul nostru".


Comentează știrea

sava
16 octombrie 2012
vor să-i dea peste nas lui Chiru

Ce greseala.Tinta gresita.Lui Chiru trebuie sa-i dea cineva in cap,sau la picioare,ca sa inteleaga ceva.

mutalip ș
21 octombrie 2012
taraniști constanteni

Taraniști din Constanta ar trebui sa se debaraseze de pdl.au uitat cumva ca pdl este fsn? domnul profesor Andrei și independet o sa intre ın parlament ptr. ca este un om cinstit și corect.am toata stima și respect ptr.profesor Andrei Gheorghe.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4423 secunde