Tăriceanu, critici la adresa serviciilor secrete

91
Tăriceanu, critici la adresa serviciilor secrete - tariceanujaw0sh6gpm-1431593999.jpg

Articole recomandate

Tăriceanu critică justiția. Statul de drept nu înseamnă întărirea instituțiilor represive ale statului, ci înseamnă instituții puternice, care să fie capabile să apere drepturile și libertățile cetățenești în fața abuzurilor, a spus președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu după întâlnirea cu cei patru ambasadori. Președintele Senatului a avut o discuție informală cu Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la București, cu Mattheus van Bonzel — ambasadorul Regatului Țărilor de Jos, cu Dean Thompson — însărcinat cu afaceri ad interim al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București și Achim Troster — șeful adjunct al Misiunii Ambasadei Germaniei în țara noastră.

"Foarte multă lume vorbește în România despre necesitatea consolidării statului de drept. Ei bine, am făcut această precizare și reprezentanților diplomatici: statul de drept nu înseamnă întărirea instituțiilor represive ale statului, ci înseamnă instituții puternice, care să fie capabile să apere drepturile și libertățile cetățenești în fața abuzurilor pe care, după cum vedem, unii le pot face la adresa cetățenilor în general. Nu vorbesc de cazuri particulare sau de categorii particulare, parlamentari sau miniștri. E vorba de toți cetățenii, pentru că toți sunt egali în fața legii", a afirmat președintele Senatului, la finalul întâlnirii, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5734 secunde