Tăriceanu, Dragnea și Ponta, interzis la recepția organizată la Cotroceni de Ziua Națională

214
3
Tăriceanu, Dragnea și Ponta, interzis la recepția organizată la Cotroceni de Ziua Națională - pontaseimbratiseazacudragnea-1480075847.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis va organiza, pe 1 Decembrie, o recepție fastuoasă la Palatul Cotroceni, unde vor fi 600 de invitați, a anunțat purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi.


Dobrovolschi a precizat că la această recepție nu vor fi invitați oameni cu probleme penale sau condamnați penal. În consecință, liderul PSD, Liviu Dragnea, dar și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.



Comentează știrea

Cetățean
25 noiembrie 2016
De ale noastre, ale românilor probleme cauzate de johanis, care nu respectă acest popor !

Tzara aceasta este a românilor si nu a unui venetic, românii au ajuns batjocura unui minoritar care dispretzuieste poporul obidit,jefuit de acest sfidător si arogant, care pentru comportamentul său, dă dovadă de : trădarea si jefuirea tzării, ROMÂNIEI, pentru imbogătzirea si că duce untrai imbelșugat si noi, oamenii de rând, ne uităm cu jind la munca noastră jefuită de johanis, RUUUSINE,că a ajuns un necrestin ortodox , a ajuns sa pună stapânire pe ROMÂNIA, si noi, românii stăm si ne uităm..... ! RUUUSINE, nouă dar si lui johanis ! Români,România trezi tzi-vă din somnul cel de moarte !

Om, român
25 noiembrie 2016
Johanis, nu pune laba pe ROMÂNIA !

Ziua natzională a ROMÂNIEI, fara români,chiar nu conștientizăm ! Unde suntetzi, Voi, Voievozi lor români care, v-atzi pus viatza in joc, mai inainte de toate : glia stramoșeasca, limba romană, credintza crestină ortodoxă și poporul pe care l-au slujit cu dăruire si dragoste de neam, din sânul cărui neam făceau parte ! Ferice de sufletele acelor voievozi si RUUUSINE lui johanis !

Român
25 noiembrie 2016
KW Johanis !

Românii pentru care fapt,și-au jertfit viatza la revolutzie, pentru ca, johanis să facă ce vrea cu noi, cu poporul român, am ajuns minoritari in propria patrie, români chiar il putem, lăsa pe acest aventurier politic, care împreună cu acoli ții lui, din interiorul țării noastre si cu cei din afara granițelor ROMÂNIEI,vrea/vor să distrugă si să dezmem breze ROMÂNIA si pe noi să ne termine : pe tineri îi omoară, ori îi determină să pribe gească-n in lumea largă și pe noi, cei invârstă ne termină cu : sărăcia , medicamente scumpe, cu stressul si muuulte alte probleme.... ?!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1662 secunde