"Tăriceanu nu va pleca și nu va rupe partidul niciodată"

180
Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că exclude o ruptură a PNL în urma Congresului care va avea loc februarie arătând că, în ciuda diferendelor pe care le-a avut de-a lungul timpului cu fostul lider al partidului, Călin Popescu-Tăriceanu, nu-l vede pe acesta să provoace o asemenea ruptură.

Întrebat într-o emisiune la Realitatea TV dacă există posibilitatea unei scindări a partidului ca urmare a acțiunilor contestatarilor săi din interiorul PNL, crin Antonscu a răspuns: "Exclus. În ciuda multor lucruri care ne-au îndepărtat, vreau să fiu foarte corect și să spun că nu poate fi asociat Călin Popescu-Tăriceanu cu acest comportament. Acești oameni nu vor pleca și nu-l vor rupe niciodată".

Antonescu a spus că este deranjat de cei care susțin că dirijează în mod dictatorial partidul pentru că i-a repugnat din tinerețe comportamentul nedemocratic. 

"Mie nu-mi scapă că aceeași oameni care mă critică că sunt prea moale și care făceau apologia unui stil mai autoritar, acum mă acuză de același lucru", a afirmat liderul liberalilor.

În ceea ce-l privește pe Andrei Chiliman, un alt contestatar al său, Antonescu a spus că au fost membri ai conducerii care au apreciat că declarațiile acestuia ar trebui să conducă la plecarea primarului sectorului 1 din PNL, însă el s-a pronunțat pentru o soluție stabilită prin Congres. 

"Am avut sentimentul, la un moment dat, că domnul Chiliman vrea să provoace o excludere pentru a merge la alt partid", a adăugat Crin Antonescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5501 secunde