Tăriceanu și-a făcut grup parlamentar

145
2
Tăriceanu și-a făcut grup parlamentar - tariceanugrupparlamentar-1409676944.jpg

Articole de la același autor

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat, ieri, că șase senatori independenți au aderat la noul grup parlamentar PC-PLR, constituit luni.

Este vorba despre senatorii Călin Popescu Tăriceanu, Sorin Ilieșiu, Daniel Barbu, Liviu Pașca, Petru Ehegartner, Nicolae Nasta.

"Cei șase senatori împreună cu senatorii grupului PC au realizat un protocol iar grupul nostru se cheamă acum Grupul liberal-conservator PC-PLR", a precizat conservatorul Dumitru Pelican.

În replică, liderul grupului PDL din Senat, Dumitru Oprea, a susținut că grupul PC nu își poate schimba denumirea, deși poate accepta în rândurile sale parlamentari provenind din alte partide.

La rândul său, liderul senatorilor PNL, Puiu Haotti, le-a solicitat liderilor PC-PLR să spună în baza cărui articol din Regulamentul de funcționare al Senatului s-a operat modificarea denumirii grupului PC.

"Să ne spuneți și cum vine denumirea asta liberal-conservator, că mie mi se pare noaptea minții", a afirmat Hașotti.

Călin Popescu Tăriceanu a răspuns că nu este niciun articol în Regulament care să interzică denumirea grupului iar "ceea ce nu este interzis este permis".

În altă ordine de idei, prin constituirea grupului PC-PLR, acesta a devenit al treilea grup parlamentar ca pondere în Senat. 

Comentează știrea

Hanibal
3 septembrie 2014
prost sau idiot ?

Citesti si te crucesti . Moliceanu vrea sa ne demonstreze ca conservatorii (sic) au facut subit o pasiune pentru liberalism . Pana si Hasotti s-a mirat de o asemenea facatura politica uitand ca si PNL a crezut acelas lucru cand s-a inhaitat cu PSD si PC . Ne intrebam daca e prostie sau idiotenie . Credem , in cazul lui Tariceanu , ca si in cazul celorlalti lideri , ca e vorba de idiotenie . Idiotul nu e totuna cu antecedentul lui natural prostul . El reprezinta o stare intelectuala evoluata . Prost poate sa fie cine vrea , pe cand functiunea sociala de idiot este rezultatul unei educatii . Idiotenia este un doctorat . Niciodata prostul nu poate deveni idiot (situatia e valabila pentru electorat ) El ramane prost la toate gradele progresului , adica respectabil . Ba e chiar nevoie de putina inteligenta ca sa parvii sa fii idiot .

robea
4 septembrie 2014
hanibal sucks

Hanibal, ia-ti pastilele si lasa-ne. Tu nu esti idiot, esti doar cretin.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0866 secunde