Taxa de parcare în Constanța, termen limită

1020
1
Doar o săptămână a mai rămas până ce constănțenii care dețin autorizații pentru rezervarea locurilor de parcare și vor să le reînnoiască trebuie să se prezinte la Centrul de Informare Cetățeni de la City Mall. Termenul de reînnoire este 31 Martie 2011. După această dată urmează a se percepe penalizări pentru fiecare zi de întârziere a achitării acestei taxe. În cazul în care nu se va actualiza autoriza-ția de rezervare a locului de parcare până la sfârșitul anului în curs, acest fapt va duce la pierderea locului. El va fi distribuit persoanelor care se află pe listele de așteptare a unui loc de parcare.
Pentru reînnoire, constănțenii trebuie să prezinte inspectorilor din cadrul Primăriei Constanța vechiul document, în original, în baza căruia se va emite unul similar pentru 2011. De asemenea, este nevoie să prezinte o copie a certifi-catului de înmatriculare a vehiculului, una a cărții de identitate a proprietarului, copie a contractului de leasing, dacă este cazul, și o cerere tip.
În ceea ce privește taxa de rezervare a locurilor de parcare, costul acesteia
s-a modificat față de anul trecut cu indicele de inflație. Drept urmare, anul acesta, persoanele fizice vor plăti 149 de lei pentru eliberarea autorizației de parcare, iar persoanele juridice vor scoate din buzunar 430 de lei pentru un an întreg sau 87 de lei pe lună. De asemenea, persoanele juridice posesoare de autoutilitare de până la 3,5 tone care dețin locuri de parcare plătesc 922 de lei.

Comentează știrea

covaci
5 noiembrie 2011
locul de parcare

sunt interesata de un loc de parcare in strada solidaritatii nr.3 langa blocul k2 cele din jur avand acel par galben dar sunt convinsa ca nu toti au autorizatie(mai sunt facute si cele ilegale)pe spatiile publice din jurul blocului e ,,legea junglei,,unde fiecare cum apuca poate parca masina ,ba mai rau te trezesti si cu ea zgariata.ma intereseaza daca chiar si pe spatiul public(gradini defrisate de vecini ilegal)se poate obtine autorizatie de parcare (cu toate ca exista si nu stiu cat de legale sunt.va multumesc si astept raspuns in acest sens si unde ma pot adresa la primarie pentru acest lucru.cu respect,Covaci m.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8852 secunde