Telverde pentru problemele locuitorilor din Medgidia

1088
Telverde pentru problemele locuitorilor din Medgidia - televon-1359382665.jpg

Primăria municipiului Medgidia pune la dispoziția cetățenilor, începând din această săptămână, un număr de telefon tip TelVerde (gratuit), prin care oricine poate sesiza administrației locale problemele cu care se confruntă sau poate propune măsuri de îmbunătățire a activității administrative.

 De la petiții legate de administrația publică până la probleme cu ceilalți locatari din bloc, telverdele primăriei este destinat tuturor locuitorilor din Medgidia.

 
Serviciul lansat la începutul acestui an este disponibil în intervalul orar  16.00 - 07.00, la numărul de telefon: 0 800 800 091, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă sau mobilă, fără costuri pentru client.


Apelurile făcute la 0 800 800 091 sunt preluate imediat de un angajat al administrației locale și, în mai puțin de 24 de ore, ajung pe masa primarului, de unde sunt transmise, cu rezoluțiile aferente, către departamentele din cadrul primăriei sau către serviciile publice ce funcționează la nivelul municipiului.


În zilele următoare, flyere care promovează această modalitate de comunicare directă cu administrația locală vor fi distribuite în cartierele  din municipiu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8628 secunde