Teodor Atanasiu ar putea fi candidatul PNL la șefia Senatului

60
Teodor Atanasiu ar putea fi candidatul PNL la șefia Senatului - teodoratanasiu-1394455997.jpg

Articole de la același autor

Liderul deputaților PNL, George Scutaru, a declarat, luni, că Teodor Atanasiu ar putea fi candidatul liberalilor la funcția de președinte al Senatului, el menționând însă că decizia aparține grupului senatorilor liberali.


Întrebat dacă nominalizarea PNL pentru funcția de președinte al Senatului e posibil să fie Teodor Atanasiu, Scutaru a răspuns: "E posibil, nu e singurul liberal valoros pe care noi îl avem la Senat, dar Teodor Atanasiu ar putea fi o candidatură puternică a grupului liberal din Senat (...) Probabil vor avea o ședință de grup în care vor stabili oficial candidatura. Ceea ce vă spunem cu Teodor Atanasiu este că știm și noi din discuțiile din urmă cu câteva zile că ar putea fi și dânsul o candidatură, dar decizia aparține grupului de la Senat".


Pe de altă parte, Scutaru a spus că acceptarea din partea fostului premier Călin Popescu Tăriceanu a propunerii de a candidat susținut de PSD la șefia Senatului este "un mod urât" de a ieși de pe scena politică.


"Atitudinea domnului Tăriceanu este o mare dezamăgire, găsește un mod urât de a ieși de pe scena politică. Să ajungi fără a fi susținut de niciun coleg din partid să devii candidatul coaliției majoritare este un lucru urât pe care Tăriceanu îl face pentru partid, pentru un partid în care a stat atât timp și a reprezentat ceva pentru partid. Tocmai pentru că liberalii nu vor vota o asemenea candidatură, colegii noștri vor veni cu un alt candidat, asumat de grupul liberal, în această competiție. E adevărat, va fi un autentic liberal cu un liberal socia-democrat, asumat de către noua coaliție", a declarat Scutaru, citat de Mediafax.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.987 secunde