Teodor Atanasiu: "Ponta se gândește să se retragă pentru că PSD îl presează cu Legea amnistiei"

104
Teodor Atanasiu:

Articole de la același autor

Președintele PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu, susține că premierul Victor Ponta se gân-dește foarte serios să se retragă pentru că PSD îl presează cu Legea amnistiei și a grațierii, iar UE îl presează, pe de altă parte, ca nu cumva să-l muște șarpele și să dea această lege.


"Domnul Ponta se gândește foarte serios să se retragă. E puțin cam târziu în decembrie, dar e bine și atunci. Și se gândește dintr-un motiv foarte practic și pragmatic: PSD îl presează puternic, fiindcă foarte mulți din aleșii locali, primari, președinți de CJ riscă să se con-frunte cu justiția și să piardă aceas-tă confruntare. Și îl presează pe domnul Ponta cu Legea amnistiei și a grațierii. Or, domnul Ponta mai are o presiune, din partea lumii democratice, a Uniunii Europene, care spune ca nu cumva să-l muște șarpele și să dea această lege", a spus Atanasiu.


Liderul PNL Alba a adăugat că Victor Ponta a cedat pentru că PSD i-a spus că, dacă nu face ceea ce i se cere, adică nu dă Legea amnis-tiei și a grațierii, va fi lăsat singur în campania electorală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2997 secunde