Teodorovici: Guvernul nu ar trebui să modifice Codul fiscal prin ordonanță de urgență

181
1
Teodorovici: Guvernul nu ar trebui să modifice Codul fiscal prin ordonanță de urgență - eugenteodorovici-1509727836.jpg
Modificările la Codul fiscal ar trebui discutate și aprobate în Parlament, prin lege, iar decidenții ar trebui să lase orgoliile la o parte și să ia hotărâri în interesul național, indiferent de culoarea politică, a declarat, vineri, senatorul PSD Eugen Teodorovici, președintele Comisiei pentru buget-finanțe.

"Eu n-am lucrat la programul de guvernare, nu am fost atât de calificat. Îmi doresc ca astăzi, în Guvern, să nu se aprobe prin Ordonanță de Urgență modificarea Codului fiscal. Este nevoie de un proiect de lege, discutat în cele două comisii de specialitate din Parlament și la final de an să venim cu o formă care într-adevăr să ajute economia. Nu știu de ce concurăm cu noi. De ce să fac zero impozitul pe dividende, când avem 5%? Cineva în Europa are 0%? Nimeni. Cineva din piață a cerut să fie zero? Nimeni. Renunț la niște fonduri la bugetul de stat care vin din cei 5% din dividende benevol. Trebuie lăsate orgoliile la o parte și văzut doar interesul național, indiferent de culoarea politică din Parlament sau din altă parte", a susținut senatorul social-democrat.

Comentează știrea

Zoro
4 noiembrie 2017
PENTRU POLITICIENI ȘI PENTRU MICII ȘI MAI MARII BISERICII ORTODOXE DIN ROMÂNIA !

SĂ FIE ÎNLOCUIȚI / ELIBERAȚI DIN FUNCȚIE ALEȘII CELOR DOUĂ INSTITUȚII AMINTITE PENTRU CĂ AU DEPĂȘIT LIMITA BUNULUI SIMȚ : LUXUL FĂRĂ LIMITE, ELEGANȚA LOR, NU REPREZINTĂ POPORUL ROMÂN SĂRĂCIT DE CELE DOUĂ ENTITĂȚI AMINTITE : POLITICIENII ȘI CONDUCĂTORII BISERICII MAJORITARE CREȘTINĂ ORTODOXĂ, RAR AM ÎNTÂLNIT OAMENI ÎN CELE DOUĂ DOMENII ALE STATULUI ROMÂN, CARE SĂ FIE MODEȘTI, MORALI, DECENȚI ȘI IUBITORI DE OAMENII, DE NEAM, OAMENI CU INALTE FUNCȚII CĂRORA DUMNEZEU, LE-A DAT, CA SĂ NE PASTOREASCĂ, EI SUNT COMPLET LIPSIȚI / RUPȚI DE REALITATEA ÎN CARE TRĂIEȘTE ȘI SE ZBATE POPORUL ROMÂN, AMĂGIT DE CIRCA 27 DE ANI, CĂ VEZI DOAMNE, POPORUL ROMÂN ARE SĂ DUCĂ O VIAȚĂ CA-N ue, la care mulți, am aspirat și nu am ajuns nicăieri, am ajuns mai rău decât o duceam înainte de 1989, atunci, la ce bun ne-am așteptat și unde am ajuns, am ajuns într-o înfundatură din care numai ieșim și asta de la lacomii din : politică și biserică ! Nu putem afirma , că toți oamenii din : politică și biserică sunt lacomi și acumulează averi peste averi, cum primăvară, nu se poate face doar cu o floare, atunci cei "mari și tari" din politică și biserică trebuiesc înlăturați ca pe măselele stricate, ca odată și odată poporul român să meargă înainte ! De câteva zile, auzim, că robotul Sophia este invitat în România și am aflat că într-o țară, a primit cetățenia țării respective ! Am ajuns să ne închinăm dracilor, să le dăm nume, cetățenie și ce a mai rămas ca oamenii să se căsătorească cu dracii, ucide-i-ar, crucea DOMNULUI !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4101 secunde