"Textul moțiunii e plin de erori și ușor de demontat"

212
Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, astăzi, că textul moțiunii de cenzură este "plin de erori" și va fi "ușor de demontat" de premierul Mihai-Răzvan Ungureanu.

"Acest document e plin de erori, e un document care pretinde că analizează cifre, realități economice și în fapt are o abordare politică, partizană, subiectivă, care denaturează. (...) Documentul Opoziției e foarte ușor de demontat, vom lăsa această plăcere premierului Ungureanu", a afirmat Voinescu, într-o conferință de presă, la finalul întâlnirii pe care liderii democrat-liberali au avut-o cu primul-ministru.

Potrivit Agerpres, el a mai spus că este "inacceptabil" ca oameni de numele cărora e legată privatizarea Petrom sau cazul Sterling să vorbească despre gestionarea resurselor naturale ale României.

"Unul din punctele forte, chipurile, ale atacului pe care Opoziția îl dă la Guvern prin această moțiune se referă la privatizări și la felul în care se gestionează resursele naturale ale României. Dacă ai în pasivul tău politic privatizarea Petrom și toată povestea Sterling, e de-a dreptul inacceptabil să vorbești, să dai lecții, să tragi de urechi pe cineva pe subiectul privatizărilor și gestionării resurselor naturale ale României. Nu te mai crede nimeni când faci asta", a apreciat Voinescu.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al PDL a făcut o analiză a textului moțiunii de cenzură, susținând că a identificat stilul primarului sectorului 5, Marian Vanghelie.

"Eu am mereu curiozitatea de a ști cine e autorul sau cine sunt autorii și îmi place să încerc să descifrez în stil, în felul de așezare a cuvintelor în frază, autorul. Și eu cred sincer că la acest document a avut o contribuție și domnul primar Vanghelie, pentru că găsesc la pagina 10 următoarea remarcă: 'Fondul de rezervă care este trebuie utilizat...' ", a afirmat Sever Voinescu.

El a ținut să precizeze că moțiunea nu a fost semnată de nici un parlamentar PDL. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0975 secunde