Timmermans: România este pregătită pentru Schengen

147
Timmermans: România este pregătită pentru Schengen - timme-1519924042.jpg

Articole recomandate

Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat joi că România este pregătită să adere la spațiul Schengen.


"E timpul ca și celelalte țări membre să recunoască că România e pregătită să facă parte (din Schengen, n.red.). În ce privește frontierele aeriene și maritim, nu pot fi criticate pregătirile, să nu încurcăm lucrurile. România e pregătită pentru Schengen", a declarat Frans Timmermans, într-o conferință de presă, la finalul vizitei oficiale la București.


Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, s-a aflat joi la București, pentru o vizită oficială în cursul căreia a avut întâlniri cu oficialități-cheie ale statului român: președintele Klaus Iohannis, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, premierul Viorica Dăncilă, precum și cu procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, și cu ministrul Justiției, Tudorel Toader.


La final, a susținut o conferință de presă în care și-a împărtășit impresiile, surprinzându-i pe jurnaliști cu deschiderea de a răspunde franc întrebărilor și cu tonul ferm, fără echivoc, cu care și-a transmis câteva mesaje-cheie către politicienii din România.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8157 secunde