Tineri din PDL, la studii la Bruxelles

738
3

Articole de la același autor

În perioada 10-12 februarie 2014 un grup de membri ai Organizației de Tineret a Partidului Democrat Liberal, care urmează cursurile de Excelență în Politică organizate de Fundatia Konrad Adenauer, au participat la o vizită de lucru la Bruxelles. 


Deplasarea a avut ca scop facilitarea unor întâlniri cu cei care îsi desfășoară activitatea în unele dintre cele mai importantante instituții europene, Parlamentul European și Comisia Europeană, dar și în cadrul Partidului Popular European sau Fundației Konrad Adenauer. 


Vizita de lucru a fost organizată la invitația Fundației Konrad Adenauer, o structură apropiată Uniunii Creștin-Democrate (CDU) din Germania, formațiunea cancelarului Angela Merkel.


Întâlnirile delegației au fost programate de Olaf  Wientzek, reprezentantul Fundației Konrad Adenauer din Bruxelles. Agenda de lucru a inclus întâlniri cu specialiști în politici europene, specialiști în antiterorism, analiști ai industriei germane, secretari generali care lucrează la raportul MCV, dar și cu Siegfried Mureșan, reprezentant al Partidului Popular European și, bineînțeles, cu europarlamentari români, printre care Monica Macovei, Mari Jean Marinescu și Petru Luhan.


Organizația de tineret a PDL Constanța a fost reprezentată de secretarul general Bogdan Clinciu, membru al Biroului Permanet Național al TDL. De altfel, democrat-liberalul constănțean a fost coordonatorul delegației. "Personalitățile întâlnite și totodată informațiile primite de-a lungul celor trei zile sunt deosebit de importante și consider că fiecare tânăr trebuie să realizeze oportunitățile imense oferite de Uniunea Europeană", a declarat Bogdan Clinciu la întoarcerea din vizita de lucru. 




Comentează știrea

mos ion roata
17 februarie 2014
inavatati de mici

caile spre euro ca cele pe traseul Romaniei i-l cunosteti de la parinti CE NASTE DIN PISICA SOARECI MANACA si sau CIOCOII VECHI SI NOI la vremuri NOI tot NOI dar nu noi cei BATRANI ci valul de NASATUI TINERI as vrea sa m-a Insel sa m-a tarasc in noroi ca pedeapsa ca am gresit la ce am afirmat sa fiu taiat pe spate si pus sare da doar daca am scris gresit si sau daca am vorbit pt viitor ce se va intampla

hermes handbags 2014
18 mai 2014
hermes handbags 2014

hermes handbag stamp Stiri Politică : Tineri din PDL, la studii la Bruxelles | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes handbags 2014 http://www.malouderuiter.com/hermes-handbags-2014-hermes-newest-arrival-3728.aspx

MBT Karibu Shoes
3 iunie 2014
MBT Karibu Shoes

mbt shoes los angeles Stiri Politică : Tineri din PDL, la studii la Bruxelles | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Karibu Shoes http://www.tunlwin.com/mbt/inter-mbt-shoes.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4462 secunde