Tinerii din MP Constanța au părăsit partidul și s-au înscris în PNL

2991
2
Tinerii din MP Constanța au părăsit partidul și s-au înscris în PNL - inscrieripnl-1446735103.jpg

Articole de la același autor

În pline proteste ale tinerilor din întreaga țară, mai mulți membri ai Biroului Județean și Municipal ai Organizației de Tineret Constanța a Mișcării Populare, împreună cu președinții Costin Avătavului și Marius Tulică, au părăsit echipa lui Claudiu Palaz de la Constanța și s-au înscris în PNL.

"A fost o decizie grea pentru noi, dar este o decizie luată împreună cu colegii mei, în unanimitate, și considerăm că este cel mai bun pas pentru viitorul nostru. Ne dorim ca, împreună, să ne unim forțele și să consolidăm dreapta pe scena politică locală și să susținem candidatul PNL la alegerile locale din 2016", a declarat fostul președinte al Organizației Județene de Tineret a Mișcării Populare, Costin Avătavului.

"Suntem onorați că acești tineri au ales să se alăture organizației noastre. Suntem convinși că împreună vom realiza mai multe lucruri bune pentru Constanța și vom dovedi că tinerii reprezintă o forță în politica locală", a declarat copreședintele TNL Constanța, Bogdan Bola.

Comentează știrea

Cosmin
5 noiembrie 2015
Cum sa faci bani rapid!

Cum sa faci bani rapid! Chiar daca pare incredibil, acum exista mijloace si cursuri ultraperformante care te invata simplu cum sa faci bani rapid. Noi iti oferim si un sistem practic in care descoperi pas cu pas, in cateva zile, cum sa faci bani rapid. Cautam insa oameni foarte seriosi! Daca esti unul dintre ei, asteptam sa ne ceri detalii la adresa de email: [email protected]

Pavel Petre Petre
5 noiembrie 2015
De fapt ...

Baieteii astia si fatucile astea vesele , care plimba cafelele pe la partid , in ideea ca vor face si drege , dupa alegeri , se amagesc cumplit . PNL-ul este varza , MP-ul , o iluzie , precum flota Romaniei , iar ideea ca vor ajunge la guvernare vreodata , cu de-alde Hasotti , Dragomir , cu ala frate -cu- elefantul -nomina odiosa , cu ridicoli din clanul Bola , este absolut idiot ...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2972 secunde