Tinerii liberali au oferit copiilor peste 800 de cărți

160

Articole de la același autor

Peste 800 de cărți de povești și cărți de colorat au fost împărțite copiilor în ziua de sâmbătă, 1 iunie, de către tinerii liberali constănțeni în cadrul unei campanii intitulate "1 Iunie prinde culoare". 

Corturile TNL au fost amplasate în Parcul Tomis II, Parcul Tăbăcărie și Parcul de la Gară. Aici, tinerii liberali constănțeni au împărțit cărți celor mici și au desenat și s-au jucat alături de ei. 

"Trebuie să mărturisesc că nu am mai avut așa o zi senină și frumoasă de mult timp. Grijile ne copleșesc de multe ori ca adulți, dar copiii sunt cei care știu să ne readucă zâmbetul pe buze. De aceea, trebuie să facem tot ce ne stă în putere să le dăruim celor mici cât mai multe bucurii. Sunt foarte fericit pentru succesul pe care l-am avut azi", a declarat Mircea Ghimpău, membru TNL Constanța. 

"Joaca în aer liber și cititul cărților sunt două elemente esențiale care nu ar trebui să lipsească din viața de zi cu zi a niciunui copil. Prin astfel de activități, cei mici își dezvoltă imaginația, creativitatea și prind și gustul culturii", a spus Bogdan Bola, organizator eveniment și membru TNL Constanța. 

Bucuria organizatorilor a fost cu atât mai mare, cu cât feedback-ul primit de la sărbătoriții zilei de 1 Iunie a fost pe măsura eforturilor depuse, atât copiii, cât și părinții și bunicii prezenți în cele trei parcuri constănțene arătându-se încântați de astfel de inițiative. 

Tinerii liberali vor continua seria campaniilor de acest gen și în viitor cu evenimente dedicate cetățenilor Constanței care își doresc mai mult acces la cultură. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1867 secunde